Julegateåpning og tretenning med nissen

Julegateåpning og tretenning med nissen

Nissen kom i spissen for smånissene i nissemarsjen, og så ble julegrana på torget tent kl 16.15 på lørdag.
Forbruker/Helse
Publisert : 03.12.2018 08:19
Sist oppdatert : 03.12.2018 19:40

Rjukan Handels- og Serviceforening stod som vanlig for julemoro da julegatene åpnet i Rjukan sentrum lørdag, og i vindstille men også snøfritt vær møtte tinndøler i alle aldre opp for å se ikke bare ett, men to juletrær bli tent, og få julegodter av nissene.
Torgtreet er satt opp av Tinn kommunes tekniske avdeling kommer fra Jørund Klonteig fra Mæl. 

Fristende torgboder på torget allerede tidlig lørdag satte rammene, og bodsalget fortsatte helt til arrangement med grantenninga var over. Så gikk nissemarsjen fra Det Glade Hjørne klokka 16 og ned i Storgata, før Nissene ankom torget. Så ble julen sunget inn, og grana tent, og på to forsøk ble det også tent en ny gran i lia over Saaheim.

Så var det sang og gang rundt juletreet, Der Hannah Eline Jøines var forsanger, mens en god gjeng fra Rjukan Janitsjars blåserrekke akkompagnerte. Handelsforeningens Terje Waskaas annonserte to glade vinnere av Julenissens ønskeliste, og lovet at det var to nye sjanser, første gang 15. desember når det er nye julemarkeder på torget. Den hvite postkassa til handelsstandsnissen er plassert like ved julegrana.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS