Gleder seg til Julegaven i Rjukan kirke

Gleder seg til Julegaven i Rjukan kirke

Helt siden jeg besøkte Rjukan Kirke tilbake i 2014 har jeg ønsket meg tilbake, og endelig ble det mulig å få det til. I år har jeg byttet ut Tinn Soul Children med en gjesteartist jeg er stolt av å presentere, nemlig operasanger Eli Kristin Hanssveen, sier Trine Rein.
Kultur
Publisert : 03.12.2018 22:01
Sist oppdatert : 03.12.2018 22:10

- Jeg kan bare forestille meg hvor vakkert det kommer til å bli i det flotte kirkerommet på Rjukan, og jeg ser virkelig frem til å få besøke dere igjen i førjulstiden! Vel møtt til julekonserten min, Julegaven, som nå kommer tilbake etter fire år, sier Trine Rein, som har gjentatt konsertsuksessen fra ifjor, da hun ikke var på Rjukan, og har med seg operasanger Eli Kristin Hanssveen på en ny runde.

- Julegaven er årets varmeste konsert, og den har rørt og gledet mange i årenes løp reiser nå rundt for det sjette året, og besøker norske kirker i førjulstiden. 

I presseskrivet kan vi lese:
Med disse sterke og varierte stemmene sammen er publikum sikret en bredspektret musikalsk opplevelse med klassisk- og tradisjonell julemusikk i skjønn forening. Her får både humor og andektighet en plass på repertoaret, og Julegaven deles i form av julens budskap. Med seg har de Trines faste musikere, Olav Torgeir Kopsland på
strengeinstrumenter, og David Aleksander Sjølie på tangenter og gitar.

- Velkommen til en julekonsert du kan ta med deg i hjerte og sjel på veien videre, sier Trine Rein, og ønsker alle velkommen.

Arrangementsfakta:
Julegaven -. Konsert med Trine Rein og operasanger Eli Kristin Hanssveen.
Tirsdag 4. desember kl. 20. Rjukan kirke
I samarbeid med Mission Aviation Fellowship, Norge
Dørene åpner ca 20 minutter før konsertstart.
Varighet ca 80 minutter uten pause.
For ledsagerbillett må man ringe callsenteret på tel. 22828197
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS