Ubåt og Transformers på kino

Ubåt og Transformers på kino

Den første kinohelga i 2019 byr på ubåtaction i tillegg til at Bumblebee har premiere, som en prequel til Transformers-universet.
Kultur
Publisert : 04.01.2019 14:30
Sist oppdatert : 04.01.2019 14:35


For barna blir det en ny mulighet til å se den norske storsatsingen Troll - Kongens hale som hadde premiere 1. juledag. 
Men for mange vil det være stor spenning knyttet til en litt mer røff Transformers-film, i Bumblebee, som skal følge forhistorien til den gule Bumblebee.
Når så du sist en ubåt-film på kino? Vel endelig har du muligheten igjen! I Killer Hunter er vi dypt under Nordishavet i en amerikansk marine-ubåt, der kapteinen Joe Glass (Gerard Butler) er på leting etter en annen amerikansk ubåt i trøbbel, når han oppdager at et hemmelig kupp er underveis i Russland. Et kupp som kan true hele den etablerte verdensorden.
Tirsdag blir det en kanskje siste mulighet til å se storfilmen om Sonja Henie. Omlag 40.000 har sett filmen siste uka, noe som er en skuffelse for produsentene, men filmen er absolutt et must å se. Norges største kvinnelige regissør Anne Sewitsky tar for seg en liten del av livet til den norske kunstløperen og filmstjernen Sonja. Skuespiller Ine Marie Wilmann tolker Sonja Henie i det som skal være en ærlig framstilling av Sonja Henies turbulente liv i årene hun gikk fra idrettsutøver til ambisiøs filmstjerne. Tro historie I filmen følger man livet til superstjerna i Los Angeles hvor hun blir en av verdens mest populære filmstjerner, og til hun mister nesten alt.

Trailer Hunter Killer (Saken fortsetter under videoen!)
Trailer Bumblebee (Saken fortsetter under videoen!)
Trailer Sonja (Saken fortsetter under videoen!)
Trailer Troll- Kongens Hale
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS