Årets første norske på kino

Årets første norske på kino

Fredag kommer to premiere til Rjukan kino. Årets første norske kinofilm, Psychobitch, og Dragetreneren 3. I tillegg blir det to lørdagsmatinéer denne lørdagen.
Kultur
Publisert : 10.01.2019 08:17
Sist oppdatert : 11.01.2019 17:42

To premierefilmer på kino denne helga, pluss ny forestilling på Aquaman.

Den første av seks norske vårsesong-filmer klar på kino allerede til helga. Psychobitch er en film om umulig kjærlighet og det å tørre å være den man er. Frida har nærmest valgt rollen som klassens outsider, og er totalt annerledes de andre i klassen. Idrettsgutten Marius er irriterende perfekt og alles gullgutt. Når de to blir plassert sammen på gruppearbeid ser Marius det som nok en mulighet til å vise seg frem for de andre. Men Frida har ingen intensjoner om å få hjelp eller bli fikset av klassens perfekte gutt. Gruppearbeidet blir starten på et turbulent forhold mellom de to. Men i fighten med Frida får konsekvenser.

Trailer: Psychbitch (Saken fortsetter under traileren)

Dragetreneren 3
Fortsettelsen på eventyret om Dragetreneren Hikken og dragen hans, Tannløs fortsetter i Dragetreneren 3, eller "How To Train Your Dragon: The Hidden World" som er den noe lengre originaltittelen, serien som har vært en enorm suksess. Hikken er blitt sjef for stammen, og har fullført drømmen sin om å lage et lite samfunn der drager og mennesker kan leve fredfullt sammen side om side. Men det er farer truer landsbyen deres, og Hikken og resten av dragetrenerne blir tvunget til å sette kursen mot et nytt hjem. Da han var liten, fortalte faren hans historier om en myteomspunnen, hemmelig verden hvor dragene bor, og nå spørs det om dette stedet faktisk eksisterer.

Trailer: Dragetreneren 3 (Saken fortsetter under traileren)

Aquaman
Dragetreneren 3 settes også opp som matiné på lørdag, der du også kan få sjansen til å se populære "Aquaman" med Jason Momoa i tittelrollen etterpå. Historien om Arthur Curry som er halvt menneske, og halvt havmann har vært en vannvittig suksess for DC Comics, og filmen passerer snart 1 milliard dollar i innspilte kinoinntekter siden premieren 14. desember, den siden da har den hatt førsteplass på kino i USA. Vi snakker om et actionfylt eventyr i den visuelt fantastisk undervannsverdenen, Atlantis, nede i de syv hav. Vi blir med på reisen gjennom hans liv - en spennende historie som ikke bare vil tvinge ham til å konfrontere hvem han egentlig er, men også om han er verdig tittelen han ble født til å være - nemlig en konge.

Trailer: Aquaman (Saken fortsetter under traileren)
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS