Diamantkupp på kino

Diamantkupp på kino

Det blir tirsdagspremiere på Rjukan kino når action-krimkomedien Blue Iguana settes opp første gang. Filmen handler om tvilsomme typer, nylig sluppet ut av fengsel, som hentes til London for å stjele den blå diamanten Blue iguana.
Kultur
Publisert : 15.01.2019 18:07
Sist oppdatert : 15.01.2019 18:10

Tirsdag kveld får du muligheten til å se en heist-krimkomedie. Det handler om et diamanttyveri, og en litt ubehjelpsom bande. Hovedrollen spilles av siste års Oscar vinner Sam Rockwell, altså mest kjent fra sin fabelaktige rolle som politimann i "Three Billboards Outside Ebbing, Missouri". Samme film vant også Amanda-prisen i år for Beste utenlandske film. 
- Jeg tror det er en morsom og kul film, med det beste fra engelsk og amerikansk komedie, sier kinosjef Robert Jenbergsen.

Fengselsfuglene Eddie (Sam Rockwell) og Paul (Ben Schwartz) er ute på prøve. De jobber for øyeblikket i en lokal New York restaurant., da det en dag dukker opp en karismatisk Katherine (Phoebe Fox) med et tilbud de ikke kan avslå. Turen går til London og målet er å græbbe den berømte diamanten "Blue Iguana". Små kriminelle Eddie og Pauls forbrytelser har ikke fått de store konsekvenser hittil og de har stort sett kommet seg unna med et skeivt smil, eller en dårlig vits. I London treffer de den harde undergrunnen ledet av den psykotiske lokale mafiasjefen Ferdinando. Her er det duket for en surrealistisk action komedie i beste "lock-stock"-stil, fullstappet av retroelementer, svart humor, splatter, kruttrøyk og stor fare.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS