Storkontrakt til Scana Skarpenord

Storkontrakt til Scana Skarpenord

Scana Skarpenord på Rjukan er tildelt kontrakt for oppgradering av systemet for fjernstyring av ballastventilene på Njord A- plattformen med en totalverdi på 17 millioner kroner.
Næringsliv
Publisert : 17.01.2019 09:27
Sist oppdatert : 18.01.2019 09:30

Scana Skarpenord på Rjukan er tildelt kontrakt for oppgradering av systemet for fjernstyring av ballastventilene på Njord A- plattformen. 
Leveransen består av 4 Oljeaggregater og 4 elektrohydrauliske Kontrollpaneler. Totalverdien på kontrakten er ca. 17 millioner kroner.

Scana Skarpenord leverte blant annet det opprinnelige ballastsystemet da riggen ble bygget på midten av 90-tallet, og synes det er spennende å få levere viktige deler for oppgradering og modernisering av den mer enn 20 år gamle flytende plattformen.   
- Vi er godt rustet til å ta på oss et slikt stort prosjekt og ser frem til å sette i gang», sier Øyvind Sandengen, Manager Offshore Dept.

- Scana Skarpenord vant denne kontrakten i sterk konkurranse med andre leverandører. Dette er en naturlig fortsettelse på leveransen fra 90-tallet og føyer seg fint inn i rekken over Offshoreprosjekter som bedriften leverer.

Scana Skarpenord AS holder til i Rjukan Næringspark og har vært i markedet siden 1970. De er en av verdens ledende leverandører innenfor ventilstyringssystemer for maritim- og offshoreindustri. Bedriften leverer hydrauliske aktuatorer og komplette ventilstyringssystemer til kunder i hele verden.
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS