James Bond snuser på Rjukan som innspillingssted

James Bond snuser på Rjukan som innspillingssted

Kort tid etter at nyheten om at den 25. JamesBond-filmen fikk 47 millioner i filminsentiver, går spekulasjonene om hvor Bond tar turen på innspilling.
Lokal
Publisert : 26.01.2019 09:00
Sist oppdatert : 26.01.2019 12:40

Kort tid etter at nyheten om at den 25. Bond-filmen fikk 47 millioner i insentivmidler fra Norsk filminstitutt, begynte spekulasjonene om hvor Bond vil ta turen, og RA melder at Rjukan og Tinn er med i bildet.
- Etter det RA erfarer er Rjukan og Tinn er et mulig innspillingssted for filmen i det som er verdens lengstløpende film-franchise. Mottaker av tilbudet på insentiver er produksjonsselskapet Truenorth Norway, som også hentet storfilmen "Snømannen" til Norge i 2016. Og den filmen valgte som kjent Oslo, Bergen og Rjukan som innspillingssted.
Det er klart at linjeprodusent Per Henry Borch i Truenorth har fortalt til NRK i 2017 at han har hatt med Bond-produsentene på speiding i Norge, deriblant på Vestlandet, og at de er lystne på å bruke Norge som innspillingsland denne gangen. Tinn markerte seg kraftig på service da Snømannen ble spilt inn. Slikt glemmes ikke lett i det lille film-miljøet som får produksjoner til Norge. Men foreløpig står ingen frem og bekrefter. I kampen om å få Bond til seg er det flere om beinet. Tinn satser tungt på å være et innspllingssted for film, da det går hånd i hånd med turistkommune-satsingen, skriver RA.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS