Vintervarmebølge velter inn før vinterferien

Vintervarmebølge velter inn før vinterferien

Etter den siste tids snøfall kan du vente slaps. ikke fordi det skal regne, men fordi det kommer kanskje 10 dager mildvær.
Natur/Vær
Publisert : 12.02.2019 10:32

Det kan nesten opptil 10 varmegrader i Tinn, Sør-Norge og Telemark utover i uka, om meteorologenes prognoser slår til for fullt. De varsler gradvis stigende temperatur i landsdelen fra tirsdag kveld.

- Noen steder kan temperaturen stige opp mot 10 plussgrader, og torsdag blir det også plussgrader høyt til fjells, lyder meldingen fra Meteorologisk institutt.

Varmegradene skal i liten grad slå inn over fjellet, med unntak av midt på dagen, så det er ikke umiddelbar fare for snøfo0rholdene. Men muligheten til å pridusere snø blir litt mindre.

Onsdag stiger temperaturen, og det blir varmegarder i 9-10 dager framover. Onsdag blir det også opptil 10 sekundmeter vind fra vest.

Overgangen i været vil merkes på Vestlandet tirsdag. Da kommer det et nytt lavtrykk som gir nedbør. Det ventes sludd i lavlandet, men overgang til regn utover dagen og etterhvert regn også i indre strøk på Vestlandet.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS