Skrekkfilm og snacks for en hundrings

Skrekkfilm og snacks for en hundrings

For en hundrings får du kinobeilletten pluss baconsnachsk eller popkorn denne fredagen. Men det er mer på kino denne helga!
Kultur
Publisert : 22.02.2019 19:10
Sist oppdatert : 22.02.2019 19:18

Kinosjefen setter opp grøsseren The Prodigy fredag, og lokker med et uslåeligsvinterferietilbud for både fastboende og hyttefolk. I filmen møter du gutten Miles som moren er redd er forstyrret av overnaturlige krefter.

Skrekk og gru går godt på Rjukan, spesielt blant unge kinogåere, men kinosjef Robert Jenbergsen er litt usikker på om nøkkelpublikummet er hjemme nå i vinterferien, selv om det er godt med hyttefolk som gjerne tar seg en tur på kino i by'n.
- Jeg slår til med kinobillett med gratis popkorn og baconsnacks for en hundrelapp for de som kommer på premieren fredag, sier Jenbergsen. Han tror det er en god grøsser, selv om få har hørt om den i forkant.

Trailer The Prodigy (saken fortsetter under videoen)

Voldelig gutt
Filmen handler om en bekymret mor og hennes unge sønn Miles, som er overnaturlig intelligent. Når sønnens oppførsel begynner å grense mot det forstyrrende, frykter moren at overnaturlige krefter kan være på spill. Oppførselen signaliserer at en ond og muligens overnaturlig kraft har tatt over kroppen hans. I frykt for sin sikkerhet må Sarah og mannen sette til side sine morsinstinkter for å finne ut hva eller hvem som forårsaker hans voldelige handlinger. Hun er tvunget til å lete etter svar på hvorfor den smarte lille gutten er voldelig og uberegnelig. Skrekkfilmens regissør har tidligere stått bak grøsserne "Home" og "The Pact".

I tillegg til The Prodigy er det fredag ny mulighet til å se Oliver Solberg-dokumentaren "Born 2 Drive", mens "Legofilmen 2" og storfilmen "Amundsen" som topper kinolista i Norge nå, har nye visninger søndag. Amundsen ble sett av 54.000 på kino i Norge sist helg, om lag 30.000 foran Legofilmen 2 på andreplass, og topper kinolista i Tinn allerede etter åpningshelga.

Trailer Amundsen (saken fortsetter under videoen)


Trailer Born 2 Drive (saken fortsetter under videoen)


Trailer LegoFlmen 2:
 

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS