Familie fra Tinn i stygg frontkollisjon på E134

Familie fra Tinn i stygg frontkollisjon på E134

En person bil fra Tinn med far, mor og to barn frontkolliderte med en annen bil på E-134 på Meheia lørdag litt før klokka 10.30. All ble fraktet til sykehus. Barna på 6 og 4 år skal ha alvorlige skader.
Ulykker/Redning
Publisert : 16.03.2019 15:47
Sist oppdatert : 17.03.2019 21:58

Skadeomfang ved ankomsten fra nødetatene betegnes som alvorlig for de to barna, og moren,mens faren og sjåføren av den andre bilen har mindre skader, opplyser Oslo universitetssykehus overfor TA, søndag ettermiddag. De to barna som satt i bilen sammen med foreldrene ble sjekket av helsepersonell ved ulykkesstedet og fløyet til Oslo universitetssykehus kort tid senere. Familien på fire er bosatt i Tinn.

Kvinnen, som en periode satt fastklemt i samme bil som de to barna, ble fløyet til sykehuset i Drammen med moderate til alvorlige skader, forteller pressevakten ved Vestre Viken, som omfatter blant annet Drammen sykehus, til TA.nMannen i 30-årene, som var fører av bilen, ble kjørt til sykehuset i Drammen i ambulanse. Det ble også mannen i 50-årene, som satt alene i den andre bilen.

Det var klokken 10.29, søndag formiddag, at nødetatene mottok melding om at to personbiler hadde frontkollidert ved fylkesgrensen mellom Telemark og Buskerud. Nærmere bestemt på Meheia ved Nedre Jerpetjønn.

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS