MDG håper å få navn i siste lita

MDG håper å få navn i siste lita

De mangler to navn innen klokka 12 mandag, ellers er MDG er på vei ut av Tinn-politikken. – Er det noen der ute, så er det bare å melde seg, oppfordrer Tine Spuur.
Politikk
Publisert : 30.03.2019 11:13
Sist oppdatert : 01.04.2019 11:15

MDG kom inn som et klart grønt alternativ i kommunestyret ved siste valg. 83 stemmer holdt til en fast plass for Heather Mason. Hun gjorde seg også gjeldende i samfunns- og miljøutvalget før hun flyttet før jul. Når vara Svein Moen og annen vara Ane Guro Moen også er ute, sliter partiet.

- Heather var veldig viktig for oss, og når vi også har mistet flere gode folk på grunn av flytting og sykdom, er vi er svekket, forteller Spuur. Hun har ikke mistet alt håp selv om det ikke lyktes nominasjonsmøtet å få flere en fem til å stille for partiet. Da mangler det fortsatt to navn på at partiet kan levere inn liste med på sju kandidater til fristen 1. april.

Tine Spuur har fortsatt et lite håp om at noen vil melde seg, Det bør helst være en miljøengasjert person som er villig til å toppe MDG-lista.
- Ja, det må det være for vi har ingen som vil stå øverst på lista. Men det er ikke for sent å slenge seg på, sier Spuur. Men det må skje innen klokka 12 mandag! Helst så fort som mulig. de ter absolutt siste frist!

- MDG er i framgang i flere og flere kommuner. Vi har fått flere medlemmer her i Tinn også, og selv om vi ikke stiller liste til høstens valg kommer vi til å gjøre alt for å holde koken til neste valg, lover Tine Spuur.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS