Solfestrevy-premiere med solprisvinner Gunstrøm på plass

Solfestrevy-premiere med solprisvinner Gunstrøm på plass

Kultur
Publisert : 05.04.2019 12:00
Sist oppdatert : 05.04.2019 13:18

Rallar'n gleder seg til ny premiere - for første gang på mange år på Verdensteateret Rjukan Kino - denne gang er også solprisvinneren til stede, akkurat som de ifjor var til stede for første gang på mange år.

Premieren er nå fredag 5. april klokka 20, dagen før solfesten,og den r naturligvis utsolgt.
Men det er også satt opp ny forestilling på solfestlørdagen klokka 18.
Deretter blir det noen dagers pause, før det blir full runde fra onsdag.
Deretter følger forestilling torsdag, og dobbeltforestllinger fredag og lørdag klokka 19 og 21.

Årets revy heter naturligvis "Svenske tilstander", og viser til svenskenes interesser på Gaustablikk og for Rjukan sykehus.
Om du ikke har opplevd Rallar'n før bør du ta turen. Her sitter som regel latteren løst, og de fem gutta i gruppa går ikke av veien for sterke og personlige tekster.

Det er intet mindre enn 34. gang Rallarn tropper til revy, og folk vil vel som vanlig gå mann av huse for å få med seg påfunnene til gjengen som har gledet så mange i alle disse åra.

Det er med andre ord uten tvil en av årets viktigste kulturbegivenheter på Rjukan, når årets Rallarrevyen går av stabelen. Årets Rallarrevy har foreløpig åtte planlagte forestillinger. Man kan selvfølgelig ikke gå glipp av den tradisjonsrike revyen.
 
Men til tross for det blir det lite mimring. Her er det dags- eller i alle fall årsaktuelle saker som gjelder. Det har vært nok å ta av også i år. Litt rundt torget kan nok ventes, og sikkert også noe rundt ordfører Birkeland.

Dyktige musikere og tekstforfatter, og ikke minst gode skuespiller-prestasjoner gjør dette til en opplevelse, også for de som ikke har lokal tilknytning. Øystein Haugan, Knut Erik Jacobsen, Helge Songe, Torgeir Pettersen, Helge Ellingsen og sikkert også guest star Arne Hagen er sekstetten som gir lokalpolitikk ny mening. 

Det blir en tradisjonell revy med ca. 20 ulike nummer av ulike slag, det blir sanger, kabaret og sketsjer. Mye av stoffet er hentet fra lokalmiljøet, som vanlig.

Premieren er utsolgt for lengst, men 
billetter kan til de andre forestillingene enn premieren bestilles på telefon 
35 08 05 50, og de koster altså 315,- pluss billettavgift.
De selges hos VisitRjukan etter mandagen, hvis alt er som det pleier.

 

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS