Turistradio'n igang for 26. gang

Turistradio'n igang for 26. gang

Vi lar et bilde av de første som fikk et møte med Adminiet som hotell- og serveringsted være illustrasjonen på at Radio Rjukans turistradio drar igang til uka, for 26. gang. Turistradioen i år er i en ny og modernisert utgave, med mye ferskt stoff om verdensarven og det som skjer i Tinn.
Radio-nytt
Publisert : 20.06.2015 11:00

Sommeren 1989 var første året det var turistradio på radio rjukan. Siden er det blitt et sommertegn, sikrere enn sommeren selv. Årets turistsesong ser også ut til å være igang nærmest som i gamle dager, og allerede før St. hans har turistene veltet inn i Vestfjorddalen.

Turistradioen presenteres i samarbeid med visitRjukans reiselivspakke, som arrangerte sitt kick-off på Admini torsdag kveld. Der fortalte den nnye eieren Glenn Edvardsen hvordan de skal drive adminiet som Rjukans nye luksushotell, og til arrangementer og bryllup.

Turistradoen vil inneholde info om Adminiet og alt annet som berører turist-tinn, og vil gå hele døgnet sommeren igjennom.
Sammen med den berste sommermusikken, riksnyheter og litt sommerradio.
Nytt av året er at Kyrre Dahl lager sommerradio, mens turistradioen overtar når det er over hver dag.

Dermed tar Radio Rjukan pause med sine aktueltsendinger fram til midten av august. 
Da starter man opp med lokal valgkamp med partiutspørringer før årets lokalvalg og en endret sendeplan som man kommer tilbake til når der nærmer seg.

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS