Skrekkfilm om barnekidnapping og mer Avengers: Endgame

Skrekkfilm om barnekidnapping og mer Avengers: Endgame

Tradisjonell skrekk og djevelutdrivelse i The Curse of La Llorona, som har toppet kinolistene i USA før Avengers Endgame gjorde slutt på det i helga. I tillegg er det to barnefilmer som passer for alle.
Kultur
Publisert : 29.04.2019 13:11
Sist oppdatert : 29.04.2019 16:58

Tirsdag har The Curse of La Llorona, som har toppet kinolistene i USA før Avengers Endgame gjorde slutt på det i helga, premiere på Rjukan kino. Når to barn forsvinner på mystisk vis begynner sosialarbeider, og alenemoren Anna å etterforske hendelsen, som trekker hennes egen familie inn i et skremmende og overnaturlig univers. En desillusjonert prest, Curandero, er deres eneste håp om å overleve den dødelige vreden fra gjenferdet La Llorona. Med sin okkulte praksis prøver han å gjøre slutt på forbannelsen til La Llorona en gang for alle.

Trailer The Curse of La Llorona

Det blir flere forestillinger denne uka med Avenger: Endgame. Den tre timer lange filmen som skal ende det 22 film lange kapittelet av Marvels superheltunivers del 1, slårt alle rekorder, og kan fort bli tidenes mestinntjenende film på kino. Den har i allwefall smashet alle rekorder i sin første helg opå kino, med 1,2 millioner dollar, som tilsvarer over 9 milliarder kroner. Filmen ligger an til å slå den 10 år gamle rekorden til Avatar. Den er på 2,7 milliarder dollar. 
I Norge var det ikke langt unna rekord, med 164.287, og under 1000 besløkende under den rekorden til norske Kon-Tiki med 165.222. Rjukan kino hadde bare én forestilling på filmen i helga, og bidro dermed til å redde Kon-Tikis norske rekord.

Trailer Avengers: Endgame

Det Flyvende Teppe som gjelder har premiere onsdag og er tillatt for alle. Hodja bor i Pjort, en liten ørkenby i Bulgislav, sammen med sin mor og far og hans geiter Raya. Når Hodja plutselig får en mulighet, tar han det med begge hender. På et fantastisk flygende teppe, gitt til ham av den gamle El Faza, flyr Hodja, sammen med sin trofaste venn geiten Raya, mot solen, på oppdrag for å bringe tilbake El Fazas unge barnebarn.

Trailer Det Flyvende Teppe


I Timmy og Monsterplaneten møter vi selvfølgelig Timmy og hans foreldre, som er på en reise gjennom verdensrommet. En dag blir romskipet deres ødelagt når de kjører gjennom et asteroidefelt, og unge Timmy blir skilt fra foreldrene sine. Redningskapselen han har blitt plassert i lander på en helt ukjent planet. Ved hjelp av Bulk, en overlevelsesrobot, må han overleve alene på planeten helt til et redningsmannskap kommer.

Trailer Timmy og Monsterplaneten
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS