1. mai-programmet på Rjukan

1. mai-programmet på Rjukan

Mens Trond Jore fra Tinn var Aps hovedtaler i fjor, er det i år Terje Lien Aasland som er årets hovedtaler fra partiet. I fjor stilte SV med Heming Olausen, tidligere leder i Nei til Eu. I år er det SV som tar den lokale vrien ved å invitere Jørn Langeland – Tinn SVs ordførerkandidat til talerstolen Komiteen har satt av cirka 20 minutter til hver hovedtaler på Folkets Hus. – Dette er en 1. mai feiring stort sett slik folk har sett den de siste årene, opplyser leder i Tinn LO – Tom Nilsen. Her går det slag i slag med fellesfrokost, kransenedleggelse ved fabrikkporten ved Rjukan Arbeiderforening. Deretter blir det kransenedleggelse ved krigsminnesmerket Rjukan kirke ved Elisabeth Barhellestøl. 10 minutter før halv elleve starter flaggborg til Såheim Folkets Hus. Klokka tolv starter oppmarsj fra Adminiparken og tilbake. – Årets rute? -Arbeidergata, Skriugata, Sam Eydes gate og til Musikkpaviljongen i Adminiparken. Rjukan Janitsjarorkester holder konsert i Adminiparken, opplyser han. – Gratis kinoforestilling for barn i Verdensteateret. «Det flygende teppet» er årets film, opplyser Wesseltoft. – Hvis veteraner ønsker transport til arrangementet, så er det bare å ta kontakt, oppfordrer Nilsen. Så er det klart for arrangementet på Folkets Hus, som avsluttes slik at interesserte rekker utstillingsåpning på Vemork klokka tre.
Politikk
Publisert : 30.04.2019 16:00
Sist oppdatert : 01.05.2019 09:17

Det i år Terje Lien Aasland som er årets hovedtaler fra Arbeiderpartiet. I år er det SV som tar den lokale vrien ved å invitere Jørn Langeland – Tinn SVs ordførerkandidat til talerstolen.

Komiteen har satt av cirka 20 minutter til hver hovedtaler på Folkets Hus.

Her går det slag i slag med fellesfrokost, kransenedleggelse ved fabrikkporten ved Rjukan Arbeiderforening. Deretter blir det kransenedleggelse ved krigsminnesmerket Rjukan kirke ved Elisabeth Barhellestøl.

10 minutter før halv elleve starter flaggborg til Såheim Folkets Hus. Klokka tolv starter oppmarsj fra Adminiparken og tilbake.

Årets rute er Arbeidergata, Skriugata, Sam Eydes gate og til Musikkpaviljongen i Adminiparken. Rjukan Janitsjarorkester holder konsert i Adminiparken, opplyser han.

Det blir Gratis kinoforestilling for barn i Verdensteateret. «Det flygende teppet» er årets film, opplyser Wesseltoft.

Så er det klart for arrangementet på Folkets Hus, som avsluttes slik at interesserte rekker utstillingsåpning på Vemork klokka 15.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS