Premiere på Asfalthuldra i Atrå fredag

Premiere på Asfalthuldra i Atrå fredag

Fredag er det premiere på en musikalsk selvbiografisk fortellerforestilling som har fått navnet asfalthuldra. Det skjer i Atrå samfunnshus.
Lokal
Publisert : 07.05.2019 19:39
Sist oppdatert : 13.05.2019 21:55

I denne forestillingen vever Ivanir og Zotora sammen fortelling, myter og selvbiografisk materiale med lyden av didjeridoo. De tar deg med på en reise som startet i en betongleilighet utenfor Stockholm, hvor Ivanir som 11 åring opplever å på urettferdigvis å bli avkuttet fra sitt eget kreative utrykk. 

Det får konsekvenser og vi følger henes liv gjennom ungdomsoppgjør og selvdestruksjon i fristad Christiania, på den lange vandringen med hest og vogn som fører henne til et småbruk i Tinn og ekte møter med ville dyr i naturen.
Publikum blir transportert til et landskap hvor drøm og virklighet går inn i hverandre og kanskje også oppheves grensene mellom verdnene. Dette er en sann heltinne-fortelling hvor hovedpersonen gjennom motgang til slutt gjenoppretter sin tapte kraft.

Ivarnir Sibylla Hansson er en ettertraktet utøvende forteller, scenekunstner og kursholder som turnerer mye internasjonalt. Hun er også leder og utøver i den frie teatergruppen Cirkus Sibylla. Se mer info: www.ivanir.com og www.cirkussibylla.com

Zotora la grunnlaget for sin spillestil under et opphold hos urbefolkningen i Australia på slutten av 1980 tallet. Han har hele tiden søkt etter å finne sitt eget utrykk i denne tradisjonen og nyter respekt for sitt didjeridoospill av aboriginene- de tradisjonelle utøverne av dette instrumentet.

Arr.fakta:
Atrå Samfunnshus fredag 10. mai 2019
kl. 18,00

Inngang kr. 200,-
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS