Dugnad i RIL to kvelder

Dugnad i RIL to kvelder

DDet skal feiers, ryddes, rakes, males, småfikses og storfikses, og liten og stor inviteres til å bli med de tre kveldene når RIL har dugnad på BMP og Stadion.
Sport
Publisert : 20.05.2019 08:00
Sist oppdatert : 20.05.2019 10:54

 

De kaller det Stadions Dag, selv om det i tre år nå ikke har vært én dag, men flere kvelder. I år skjer det tidligere enn vanlig, fordi det er så mange arrangementer allerede de kommende ukene. Stadions dag blir tre ettermiddager og kvelder i år, og den ene ble unnagjort i forrige uke. Mandag 20. og tirsdag 21. mai er nettopp satt opp.

Arrangementer står i kø for å bruke Rjukan stadion allerede i løpet av mai. Først er det Fotballens dag 25. mai i regi av fotballgruppa, NorgesTour i Sandvolleyball fra 24.-26,. mai i regi av volleyballgruppa, og første helga i juni er det turngruppa sin tur med stor turnstevne. Og da er det viktig at stadion er klar, og i år altså tidligere enn vanlig. Vanligvis finner Stadions dag sted helt i begynnelsen av juni. Iddelt sett burde det vært enda tidligere, men den siste snøen i stadionsvingen forsvant først søndag.

Fotballvgruppa trår til på Bjørn Myhres plass, mwen andre bes å møter på stadion.
Det er værforbehold.

- Du finner info om Stadions dag på rjukanil.no, og så ber vi alle som kan om å sette av en kveld eller to for å bli med å få stadion ship shape, sier Torild Vaksaker i turngruppa, alltid aktiv på årets dugnad.
Det skal feiers, ryddes, rakes, males, småfikses og storfikses, og liten og stor inviteres til å bli med de tre kveldene. Arbeidet organiseres av hovedstyret, og før det er det satt opp liste over alt som skal gjøres.
- Sett av en av dagene, og bli med. Endel blir satt til malearbeid, så ikke ta på deg de peneste klæra, sier Vaksaker.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS