Fotball og volleyball på stadion til helga

Fotball og volleyball på stadion til helga

- Alle som kan inviteres til å komme og delta som tilskuere og publikum, og det blir både gøyalt og ikke minst attraktivt. Vi trekker premier blant publikum, sier Jan Erik Moen i RIL volleyballgruppe. Samme helga som det er fotballens dag blir det også Møbelringen Rjukan NT Open, som Norgescup-turneringfa heter.
Sport
Publisert : 20.05.2019 11:15
Sist oppdatert : 20.05.2019 11:21

Samme helga som det er fotballens dag blir det også Møbelringen Rjukan NT Open, som Norgescup-turneringfa heter. 
- Det starter fredag, og hoveddagen er lørdagen, og med finaler på søndagen. Vi håper på mange lag, men påmeldingsfristen går først ut på mandag, sier Moen, som hevder at godværet er bestilt.
- Hovedsponsor er Møbelringen på Rjukan som frister med at de har levert goder premier, du kan blant annet vinne en seng både lørdag og søndag, sier Moen.

Og samme lørdag er også Fotballens dag har nå 23 påmeldte lag, og er fotballens største mønstring i Tinn.
- Alle skolene i Tinn er invitert, og det blir full aktivitet hele dagen, og vi regner med at det blir mye tanter, onkler og bestemødre som har lyst til å se på. Vi håper på mye publikum, sier leder i fotballgruppa Åshild Langeland.
Lørdag står fotballen for felles kiosk, så det bør være mulig å tilbringe litt tid på stadion denne dagen, mener Langeland, som håper hun har kontroll på det hele med dommere og alt.
- Ja, jeg tror da det. de ter i alle fall sendt ut, ler Langeland, som takker gode lokale sponsorer for at fotballens årlige festdag blir så bra.

Det blir ingen parkering oppe på asfaltplatået den helga. Allerede denne uka stenges området for å lage en ekstra bane der.
- Vi stenger av for parkering. Det lages en midlertidig bane, som plukkes ned igjen etter turneringa, sier Moen, og viser til at parkering må skje andre steder.
- Det er nok av parkering, så det bør ikke være noe problem, mener Langeland.
- Eller så kan man jo mange gå til stadion denne dagen. Det er ikke bare de unge som skal trimme, mener Langeland, og viser til at Fotballens dag er et folkehelsearrangement.

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS