Fotballens dag med 28 lag på stadion lørdag

Fotballens dag med 28 lag på stadion lørdag

- En helg der du ikke bare må sitte inne, men komme deg ut, oppfordrer Åshild Langeland. Hun snakker om alt som skjer, spesielt lørdag, når det er Fotballens Dag på stadion.
Sport
Publisert : 24.05.2019 19:32
Sist oppdatert : 24.05.2019 22:19

Ute på gressbanen på stadion blir det livlig lørdag fra klokka 10 til 16. Gressbanen er bare i løpet at de siste to dagene blitt betydelig grønnere, er det klart for at Åshild Langeland som leder av fotballgruppa er klar for Fotballens Dag. Det hele starter klokka 10.
Det er 28 lag på barne- og ungdomskolenivå som skal kjempe om pokalene i fotballens massemønstring. Det er årets festdag for fotballen, der en rekke loksale sponsorer er med på laget, og arrangør Rjukan ILs fotballgruppe har alt klart - dommer, speakeranlegg ja til og med været! 

Det blir også premiere på Frivilligsentralens hoppeslott for de minste på stadion denne dagen, der den rigges til i svingen. 
- Det blir spennende. Hittil er det bare kulturkontoret som har fått prøve det. Det har vært en rekke arrangementer som skulle hatt det, men været har ødelagt. Nå blir det fint vær, garantert, sier Åshild Langeland, som forteller at alt unntsatt kioskvarene er gratis.
- Vi håper det kommer mange for å se og heie! 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS