Noen av Norges beste sandvolleyspillere til Rjukan denne helga

Noen av Norges beste sandvolleyspillere til Rjukan denne helga

Noen av Norges beste sandvolleyspillere er på vei til Møbelringen Rjukan Open i Sandvolleyball. - Bli med som tilskuer og vinn trekkepremier, sier Jan Erik Moen.
Sport
Publisert : 24.05.2019 19:00
Sist oppdatert : 28.05.2019 08:44

Lørdag er nok en stor arrange-mentshelg på Rjukan, og nå er finværet meldt for hele helga. Det betyr at den jevne tinndøl inviteres ut på det som skjer. Lørdag til Rjukan stadion for å oppleve Fotballens Dag som er tinnfotballens største mønstring eller til å se Møbelringen Rjukan NT Open i sandvolleyball, som også har finalespill på søndagen. 

Du rtrenger ikke kjenne noen for å være tilskuer, sier Jan Erik Moen i RIL volleyballgruppe. Han skal selv delta i sandvolleyballturneringen som samler et 40-talls lag, like mange herre- og damelag. Han stiller med Sadegh Mohajer i herreklassen, og sikter på å kjempe i toppen. De skal i første kamp tidlig. I tillegg er det to rjukanlag med i dameklassen, mens Rjukan har måttet trekke ett lag i herreklassen. Emma Cvetkovic og Emily Opedal skal først ut og Manuela Malbasic og Nina Sønstebø det andre laget er førsat i gang på ettermiddagen.
- Du kan følge med på resultater og kampoppsett på beach.volleyball.no, forteller Moen og opplyser at de har aktiviter og flotte publikumspremier.

Arrangementet samarbeider med Fotballens dag på lørdag, blant annet med kiosken.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS