Klart for Rocketman på Rjukan Kino

Klart for Rocketman på Rjukan Kino

Så var det endelig klart for rocketman - filmen om Elton Johns tidligere karriere. Onsdag, lørdag og søndag er foreløpige forestillinger.
Kultur
Publisert : 29.05.2019 14:02
Sist oppdatert : 18.06.2019 14:23


Foreløpig er filmen bare programmert til onsdag og søndag 2. juni, men det vil bli flere forestillinger dersom det går som kinosjefen håper. 
- Det er vel ikke sannsynlig at trøkket bvlir like stort som på Queen-fuilmen Bohemian Rhapsody, da det er en annen tid på året og filmen er noe anbnerledes, men det er jo samme regissør som tok over og fullførte Bohemian Rhapsody, sier kinosjef Robert Jenbergsen. Queen-filmen var fjorårets store surprise-hit på kino, og stakk av med flere Oscars.

Trailer:


Men Rocketman, som forteller om Elton Johns musikalske karriere har fått enormt med skryt etter premieren under Filmfestivalen i Cannes, verdens viktigste i slaget. Der ble Taron Egerton, som spiller Reginal Kenneth Dwight, eller mer kjent som Elton John, løftet opp som enestående i sin rolle. Fra før kjenner vi ham best som den unge agentjyplingen i de populære Kingsman-filmene. Her legger han flere alen til sin karriere som skuespiller.
Filmen inneholder Elton Johns enorme hits som Your Song, Goodbye Yellow Brick Road og selvfølgelig Rocketman og mye annet. De te ren enestående hitparade man får med seg i filmen.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS