Samler inn til loppemarked fra 1. til 4. juni

Samler inn til loppemarked fra 1. til 4. juni

I fire dager fra 1. til 4. juni på ettermiddagen,er innsamlingsgeneral for Lions Loppemarked i ballonghallen. - Loppemarkedet er 10. og 11. august, men det blir jo ikke noe fart i det om vi ikke har fått samla inn ting folk vil bli kvitt! Vi tar imot det meste, men sier nei takk til de største møblene. Veggseksjoner er uaktuelt. Det selger ikke lenger. Vi tar heller ikke imot store drog av gamle dobbeltsenger, og ikke slitte billigmøbler, eller gamle hvitevarer. Og heller ikke gamle leksika og for all del ikke Det Beste-bøker, men ellers er vi mottakelige for det merste, ler Ausland. På sjette året veit han hva som går og ikke. Tar imot alt ellers Klær, leker, idrettsutstyr, bøker, plater og CD'er, småmøbler, kort sagt alt mulig bare det er salgbart. Nå er det rydda ut av hallen til innsamling, og klart for mottak. - vi har igjen muligheter på ettersommeren, fra 1. til 8. august. da blir det full rulle, det er like før loppemarkedet. Er det noen spørsmål, er det bare å ringe meg, sier Ausland som hadde idéen til å bruke lagringshallen Ballonghallen til loppermarked når den var bortimot tom på sommerstid. - Det er blitt en suksess må vi si, med mellom 100.000 og 150.000 i inntekter til gode formål i Tinn.
Lokal
Publisert : 29.05.2019 07:00
Sist oppdatert : 29.05.2019 14:36

- Vi åpent for mottak i fire dager fra 1. til 4. juni på ettermiddagen, og vi har tatt med både lørdag, slndag og to hverdager for at folk skal velge hva som passer best, sier John Ausland som er innsamlingsgeneral for Lions Loppemarked i ballonghallen. 
- Loppemarkedet er 10. og 11. august, men det blir jo ikke noe fart i det om vi ikke har fått samla inn ting folk vil bli kvitt! Vi tar imot det meste, men sier nei takk til de største møblene. Veggseksjoner er uaktuelt. Det selger ikke lenger. Vi tar heller ikke imot store drog av gamle dobbeltsenger, og ikke slitte billigmøbler, eller gamle hvitevarer. Og heller ikke gamle leksika og for all del ikke Det Beste-bøker, men ellers er vi mottakelige for det merste, ler Ausland. På sjette året veit han hva som går og ikke.


Klær, leker, idrettsutstyr, bøker, plater og CD'er, småmøbler, kort sagt alt mulig bare det er salgbart. Nå er det rydda ut av hallen til innsamling, og klart for mottak. 
- vi har igjen muligheter på ettersommeren, fra 1. til 8. august. da blir det full rulle, det er like før loppemarkedet. Er det noen spørsmål, er det bare å ringe meg, sier Ausland som hadde idéen til å bruke lagringshallen Ballonghallen til loppermarked når den var bortimot tom på sommerstid.
- Det er blitt en suksess må vi si, med mellom 100.000 og 150.000 i inntekter til gode formål i Tinn.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS