Rivearbeidene igang i Atrå

Rivearbeidene igang i Atrå

Mandag startet ribingen av Atrå Ungdomskole og atrå samfunnshus. Mandag rykket folk fra firmaet AF De-Com inn i skolen og samfunnshuset i Atrå. Nå plukker de ned de gamle bygningene innvendig bit for bit. DEL Firmaet har startet i storsalen i samfunnshuset, som allerede er temmelig ribbet. Det samme er den gamle posthusdelen av bygget. For hånd – Nå skal de fjerne vinduer og alt annet utstyr som må tas med hånd. Så skal byggene rives, og innen første august er mye av den gamle skolen borte, forteller Geir Olav Luraas i A til Å Entreprenør som har entreprisen på skoleprosjektet i Atrå sammen med Bø-firmaet Skorve AS. Firmaene skal levere en ferdig skole med samfunnshus innen 1. desember 2020. Når bygget er revet starter vi med grunnarbeid og betongarbeid, det blir i månedsskiftet august/september. Etter det kommer råbygget i massivt tre, og før jul begynner nok det nye bygget å ta form, sier Luraas.
Lokal
Publisert : 05.06.2019 08:22
Sist oppdatert : 05.06.2019 08:29

Allerede tirsdag var både skole og samfunnshus preghet av at rivearbeidene var i full gang. En rekke vinduer var fjernet fra skoen, og samfinmnhuset var bortimot tomt for innhold.

Det er A til Å Entreprenør som har entreprisen isamarbeid med Skorve AS fra Bø, men det er underentreprenøren AF De-Com som denne uka rykket inn i skolen og samfunnshuset i Atrå for å plukker ned de gamle bygningene innvendig bit for bit i miljøriving.

Innen første august er mye av den gamle skolen borte hvis alt går som planlagt, og skolen , forteller Geir Olav Luraas i A til Å Entreprenør som har entreprisen på skoleprosjektet i Atrå sammen med Bø-firmaet Skorve AS. Ferdig skole med samfunnshus skal stå ferdig innen 1. desember 2020.

Skoleprosjektet har en prislapp på 97 millioner pluss 8 millioner som er tilkommet i et tilleggsvedtak i mai.

 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS