Marispelepremieren får storskryt

Marispelepremieren får storskryt

En utsolgt premiereforestilling av Marispelet 2019 høster ovasjoner fra publikum. Marispelet hadde allerede solgt 2000 utlagt billetter før onsdagens premiere.. Så mange billetter har aldri blitt solgt før – nå må folk løpe og kjøpe, det er bare 500 igjen. - Alt lover godt, bare under generalprøven tirsdag var det 350 publikummere tilstede. Interessen virker til å være ekstra stor i år. Og et innslag i nyhetene på NRK midt i beste sendetid i dag hjelper jo også på , sier styreleder Kari Anne Valsø. Regissør Ida Høy og koreograf Inger Cecilie Bertrán de Lis har lyktes med å gi Marispelet noe ekstra hele veien. Og skuespillerne virket til å stortrives med å være med i årets utgave av spelet. Og spillegled var stor, noesom begeistret publikum.
Kultur
Publisert : 25.03.2019 10:58
Sist oppdatert : 03.08.2019 22:41

Premierepublikummet er svært fornøyd med årets forestilling, som også går torsdag, fredag og med to forestillinger lørdag i det som er strålende sommervær på arenaen på kanten av stupet til Maristijuvet.

Før premieren onsdag har Marispelet allerede solgt 2000 utlagte billetter, som er mer enn noen gang før i forhåndssalg. Men det er fortsatt billetter å få tak i, om enn mindre enn 500 totalt.

Et innslag i nyhetene på NRK midt i beste sendetid onsdag ga god PR.
Spillegleden var åpenbar, og presten Espen Beranek Lie imponerte i sin rolle som ny prest foran 700 tilskuere.

Med frivillige, musikere, skuespillere, fagfolk, amatørskuespillere og andre var det 120 i sving for å gi publikum en best mulig opplevelse på Krokan.

Mange var kommet langveisfra for å få medseg spelet. Blant de som overvar spelet var Johannes Joner.


Billetter til gjenværende forestillinger, og hva du bør ta med deg finner du mer om på hjemmesida til Marispelet: 
http://www.marispelet.com/

fotos: Dag Jenssen / Marispelet
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS