Dette ser du på Rjukan Kino nå

Dette ser du på Rjukan Kino nå

Kinosommeren kan kjøle deg ned litt i Verdenesteateret Rjukan kino. Her er trailere på det du kan få med deg de nærmeste dagene.
Kultur
Publisert : 28.08.2019 16:00
Sist oppdatert : 06.09.2019 17:57

It - Chapter 2
Klovnemarerittet og ballongene er tilbake i Derry - og på Rjukan Kino, samtidig som den har verdenspremiere over store deler av verden, og kinosjefen har store forventninger.
- Jeg tror jo at dette vil gå knallgodt på kino. Og det er mulig vi vil komme med noen overraskelser underveis. Jeg sier ikke mer, sier Robert Jenbergsen.
Det er altså på tide for vennegjengen å hedre pakten som ble inngått for 27 år siden. Hvert 27. år blir den lille byen Derry hjemsøkt av ondskap. I "IT - Chapter Two" kommer karakterene - som har gått sine egne veier - tilbake som voksne, nesten tre tiår etter hendelsene i den første filmen. Her møter vi nå blant annet Jessica Chastain og James McAvoy i spissen for dem, og selvfølgelig er Bill Skarsgårds marerittaktige klovn Pennywise med.Toy Story 4

Vel, Woody (i stemmen til Tom Hanks) har alltid vært trygg på sin plass i verden og sin oppgave – å ta vare på sitt barn, enten det er Andy eller Bonnie, og utfordringer som leker i dagens verdensbilde. Så når Bonnies nye hjemmelagde leke, Gaffen, erklærer seg selv som søppel istedet for leke, tar Woody på seg å vise Gaffen hvorfor han må omfavne sitt jeg. Men når Bonnie tar med seg hele gjengen på familiens campingutflukt, ender Woody opp på en omvei som inkluderer gjensyn med hans gamle venninne Bo Peep. Bak hennes skjøre porselens ytre skjuler det seg en eventyrlysten jente som er vant med å klare seg selv. 
Askeladden i Soria Moria Slott
Denne gangen står enda mer på spill: Kongen og dronningen er forgiftet, og Askeladdens egne brødre er mistenkt for ugjerningen Hele kongeriket er truet av fremmede sjarlataner på jakt etter makt og rikdom. Sammen med den fryktløse Prinsesse Kristin setter Espen ut på en farlig ferd på leting etter det sagnomsuste slottet Soria Moria og kilden til Livets vann - det eneste som nå kan redde kongeriket.
Hva er med? Jo mer av det kjente. Stubbekjerringa (Gisken Armand) er fremdeles en fryktinngytende krok av et kvinnemenneske, og fremfører visstnok filmens beste vits, ifølge VGs anmelder. Angels has fallen
Once upon a time... in Hollywood

Vi er i 1969, der en ganske avdanket tv-skuespiller, spilt av Leonardo DiCaprio (i hans første film siden The revenant i 2015) og hans stuntmann (Brad Pitt) strever for å gjenoppnå berømmelse og suksess i filmindustrien i løpet av de siste årene av Hollywoods gullalder i Los Angeles. Da er Hollywood en by i endring. TV-stjernen Rick Dalton og hans stuntmann prøver å finne sin plass i en bransje de knapt kjenner igjen. Filmen, som har flere kjente Tarantino-trekk er likevel en annerledes Tarantino-film, og en gest til filmen og Hollywood, og byr på flere handlinger og en stor samling av kjente skuespillere i denne hyllesten til Hollywoods gullalder.

Downtown AbbeyAngry birds 2
 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS