Dette ser du på Rjukan Kino nå

Dette ser du på Rjukan Kino nå

Kinosommeren kan kjøle deg ned litt i Verdenesteateret Rjukan kino. Her er trailere på det du kan få med deg de nærmeste dagene.
Kultur
Publisert : 22.08.2019 18:59

Askeladden i Soria Moria Slott
Denne gangen står enda mer på spill: Kongen og dronningen er forgiftet, og Askeladdens egne brødre er mistenkt for ugjerningen Hele kongeriket er truet av fremmede sjarlataner på jakt etter makt og rikdom. Sammen med den fryktløse Prinsesse Kristin setter Espen ut på en farlig ferd på leting etter det sagnomsuste slottet Soria Moria og kilden til Livets vann - det eneste som nå kan redde kongeriket.
Hva er med? Jo mer av det kjente. Stubbekjerringa (Gisken Armand) er fremdeles en fryktinngytende krok av et kvinnemenneske, og fremfører visstnok filmens beste vits, ifølge VGs anmelder. Angels has fallen
Once upon a time... in Hollywood

Vi er i 1969, der en ganske avdanket tv-skuespiller, spilt av Leonardo DiCaprio (i hans første film siden The revenant i 2015) og hans stuntmann (Brad Pitt) strever for å gjenoppnå berømmelse og suksess i filmindustrien i løpet av de siste årene av Hollywoods gullalder i Los Angeles. Da er Hollywood en by i endring. TV-stjernen Rick Dalton og hans stuntmann prøver å finne sin plass i en bransje de knapt kjenner igjen. Filmen, som har flere kjente Tarantino-trekk er likevel en annerledes Tarantino-film, og en gest til filmen og Hollywood, og byr på flere handlinger og en stor samling av kjente skuespillere i denne hyllesten til Hollywoods gullalder.

Løvenes Konge
Vær obs på at den vises både dubbet til norsk tale med orinaltale.
Nyoppdateringen av det som allerede er blitt en klassiker er det enorme forventninger til i kinomiljøet. Den nye er også fra Disney, og den nye “Løvenes Konge” er regissert av Jon Favreau, som tar oss med til den afrikanske savannen der en fremtidig konge blir født. Mens den første var tegnefilm, er den nye dataanimert så godt at det synes som om det er live action med ekte levende dyr.
Det er gjort så godt fordi det er gjort dypstudier av hvordan dyrene beveger seg. Enorme mengder film er tatt opp for å dokumentere dyrenes bevegelser, slik at det blir så ekte som mulig i dataanimasjon. Med bruk av nyvinninger i filmskaperteknikker kommer de sterkt verdsatte karakterene fra tegnefilmen til live på en helt ny måte.
Simba forguder faren sin, Kong Mufasa, og aksepterer sin egne kongelige skjebne. Men ikke alle i kongeriket feirer den nye løveungens ankomst. Scar, Mufasas bror – og inntil nå arving av tronen,har egne planer. 
Kampen om klippen fylles av svik, tragedie og drama, og fører til at Simba rømmer. Med hjelp fra nye venner må Simba finne seg selv og ta tilbake det som er hans. 
Good boysAngry birds 2Toy Story 4
It: Chapter 2
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS