fbpx

Rekordloppemarked utvidet med mandag og tirsdag ettermiddag

Radio Rjukan11. august 20193min
loppemarked_e309

– Vi har passert godt over 80.000 i salg første dag, med en grovopptelling fra 50.000 i kort og Vipps, og resten i cash, uten at vennvittig mye mynter er talt opp, sier klubbpresident Thor Einar Holmgard. Det er det rekordtempo over. 
– Vi hadde veldig mye lopper, og måtte fylle på med mer før søndagen, og i år har vi også besluttet å holde åpent i 3 timer både mandag og tirsdag ettermiddag etter arbeidstid, fra klo 17 til 20. Tirsdag blir det også posesalg av restene, og derfor er det all grunn til å tro at mulighetene for at rekorden på 150.000 kan ryke, sier Holmgard. 

– Det er tydelig at folk vil ha loppemarked, og i tillegg er medlemmene svært flinke til å stille opp på dugnad. Det er jo en kjempejobb med å ta imot og gjøre klart dette, men det blir moro når vi er mange, og når vi får så positiv respons, sier Holmgard.

– Loppemarkedet er jo iferd med å bli Lions mest sosiale dugnad, og det er jo grunn til å sette kryss i talet for det. Frivillig arbeid lever jo på positivitet, og litt sosial sammenkomst, sier Holmgard, som gleder seg til at pengene som kommer inn kan spres rundt på gode formål i Tinn, spesielt rettet inn mot barn, unge og eldre.
– Loppemarked er et kinderegg, med mye bra på én gang. Det er miljøvennlig gjenbruk med mindre avfall, sørger for at antikvitetsskatter og gamle minner vandrer videre for ettertiden, pengene som kommer inn går til gode formål og de som trenger det, og ti tillegg får mange hjelp til å rydde dødsbo, når de flytter på mindre leilighet etc., sier Holmgard.
– Når kundene er så fornøyde, og vi har det gøy, blir det ekstra bonus!

Radio Rjukan

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Radio Rjukan er lokalradioen for Tinn og Hjartdal kommuner, og har siden 1. september 1987 gitt deg lokale nyheter og lokale innslag fra Rjukan, Tinn og omegn.

Ansvarlig redaktør: Ole Jon Tveito

Radio Rjukan etterlever pressens etiske regler administrert av NPF.
Pressens Faglige Utvalg (PFU) –
Vær Varsomplakaten (VVP).

Radio Rjukan

NO 984 755 961 MVA

Såheimsvegen 30, 3660 Rjukan

Postboks 4, 3661 Rjukan

post@radiorjukan.no

35 08 24 20

Bingotelefon: 35 08 24 24

Redaktør: 93 00 40 93

Radio Rjukan sender på FM.

FM 93,8 – 104,1 – 105,0 – 106,5 – 107,0

Facebook


Copyright © Radio Rjukan AS



Alt materiale er kopirettslig beskyttet og ikke tillatt kopiert uten avtale.



Utviklet av Fairmedia