Rekordloppemarked utvidet med mandag og tirsdag ettermiddag

Rekordloppemarked utvidet med mandag og tirsdag ettermiddag

Da Ballonghallen åpnet lørdsag ble det nytt lopperush med hundrevis av kjøpelystne som stormet inn i Ballonghallen for å sikre seg godbitene.
Kultur
Publisert : 11.08.2019 09:59
Sist oppdatert : 12.08.2019 10:02

- Vi har passert godt over 80.000 i salg første dag, med en grovopptelling fra 50.000 i kort og Vipps, og resten i cash, uten at vennvittig mye mynter er talt opp, sier klubbpresident Thor Einar Holmgard. Det er det rekordtempo over. 
- Vi hadde veldig mye lopper, og måtte fylle på med mer før søndagen, og i år har vi også besluttet å holde åpent i 3 timer både mandag og tirsdag ettermiddag etter arbeidstid, fra klo 17 til 20. Tirsdag blir det også posesalg av restene, og derfor er det all grunn til å tro at mulighetene for at rekorden på 150.000 kan ryke, sier Holmgard. 

- Det er tydelig at folk vil ha loppemarked, og i tillegg er medlemmene svært flinke til å stille opp på dugnad. Det er jo en kjempejobb med å ta imot og gjøre klart dette, men det blir moro når vi er mange, og når vi får så positiv respons, sier Holmgard.

- Loppemarkedet er jo iferd med å bli Lions mest sosiale dugnad, og det er jo grunn til å sette kryss i talet for det. Frivillig arbeid lever jo på positivitet, og litt sosial sammenkomst, sier Holmgard, som gleder seg til at pengene som kommer inn kan spres rundt på gode formål i Tinn, spesielt rettet inn mot barn, unge og eldre.
- Loppemarked er et kinderegg, med mye bra på én gang. Det er miljøvennlig gjenbruk med mindre avfall, sørger for at antikvitetsskatter og gamle minner vandrer videre for ettertiden, pengene som kommer inn går til gode formål og de som trenger det, og ti tillegg får mange hjelp til å rydde dødsbo, når de flytter på mindre leilighet etc., sier Holmgard.
- Når kundene er så fornøyde, og vi har det gøy, blir det ekstra bonus!
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS