Kallekiosken strippet

Kallekiosken strippet

Eieren av Kallekiosken Rune Bråthen er så skuffet over skilt-tyveriene fra Kallekiosken at han nå har strippet kiosken for nesten alle historiske elementer.
Lokal
Publisert : 21.08.2019 08:49
Sist oppdatert : 22.08.2019 08:51

I løpet av to ulike netter i forrige uke, sist gang natt til fredag, opplevde Bråthen at det ble stjålet historiske emaljeskilter fra kiosken, og begått hærverk med ruteknusing og fjerning av veggpanel som følge av at skiltene var skudd fast med spesialskruer. Bråthen har hatt stor glede av å tilegne seg sin barndoms kiosk og eiendommen rundt, dratt igang crowd-funding og samlet inn 40.000 kroner til restaurering av kiosken, og satt sine samleobjektskilter på kiosken. Nå har den gleden fått seg en solid knekk. 
Kiosken som har 1100 følgere på facebooksida opplever en strøm av reaksjoner på at skiltene nå er plukket ned. Fans av den historiske kiosken er ikke nådig i kommentarfeltet, når de beskriver de som står bak tyveriene, som sannsynligvis er gjort for å selge skiltene på det åpne markedet, eller som bestillingstyverier gjort av noen lokale størrelser gjort i den korte sommernattens mulm og mørke.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS