Valgutspørring av Høyre

Valgutspørring av Høyre

Radio Rjukan legger ut podcast av utspørringene av de lokale partiene, og tirsdag var Tinn Høyre med Gunnar Odd Hagen og Steinar Bergsland i studio. Her kan du laste ned podcasten.
Politikk
Publisert : 27.08.2019 14:31
Sist oppdatert : 28.08.2019 09:35

I den lokale partiutspørring før kommune- og fylkestingsvalget 2019 var det tirsdag Steinar Bergsland og Gunnar odd Hagen fra Høyre som var i ilden. Høyre har i vært opposisjon med et mindretall og 6 mandater i siste periode, men har et ønske om å få Steinar Bergsland tilbake i ordførerstolen han bekledde fra 2011-2015, da partiet hadde to mandater mer og styrte en fempartikoalisjon. Nå har det vært fire år i opposisjon.

RR har hatt lokale utspørringer før alle lokalvalg siden vi startet opp i 1987, og nå er vi klare igjen. I studio er utspørrer Ole Jon Tveito og teknisk ansvarlig er Jan Roger Næset.

 


Onsdag er det Tinn Senterparti som skal i ilden klokka 17 på Radio Rjukan.

Her kan du laste ned podcast av utspørringen av Tinn Høyre og Tinn Venstre
 

 

Onsdag 28. august: Tinn Senterparti
Torsdag 29. august: Tinn SV
Fredag 30. august: Tinn Arbeiderparti
Mandag 2. september: Tinn Fremskrittsparti
Alle partiutspørringer går direkte på Radio Rjukan klokka 17, med reprise klokka 20 samme kveld (onsdag først etter Radiobingo!), og klokka 12 dagen etter. Etter utspørringen kan du oghså laste ned podcast av utspørringene i egen sak på RA.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS