Vi se deg i Rjukanhallen til NM-kampen mot Drammen

Vi se deg i Rjukanhallen til NM-kampen mot Drammen

Isak Langeland, Leo San Pedro og Tarjei Byholt Aas skal kjempe som løver mot overmakten, og utnytte tempo, og håper de får respons fra publikum på onsdag.
Sport
Publisert : 20.08.2019 15:51
Sist oppdatert : 30.08.2019 11:27

De tre håndballgutta Isak Langeland, Leo San Pedro og Tarje Byholt Aas veit at de nok får kraftig bank, men gleder seg stort til onsdagens NM-kamp mot Drammen HK. Nå håper de likevel på massiv støtte fra tribunen fra mer publikum enn de noensinne har hatt.

 


å kommer et av Norges beste lag til Rjukanhallen onsdag klokka 19, og de håper på full hall og den beste stemningen de har opplevd i en håndballhall hittil!
- Vi skal gi dem så mye kamp som mulig. Vi skal gi dem litt av Rjukan, og følelsen av å spille på bortebane. Vi regner jo med det blir stemning. det blir tøffeste kampen vi har spilt hittil, sier keeper Tarje Byholt Aas. .

Det blir hardt å stå i mot når skuddene kommer?
- Vi har ingenting å tape. De skal stoppes, om det så er med nesa. Hvis jeg redder ett skudd, så er det en seier, og så er det å prøve å redde ett til. Og så har vi 4. divisjons beste ving og han skal få servert pasninger. Han skal jo spille mot elitesereiens beste ving, Aksel, sier Tarjei, og kikker over på Isak Langeland, Rjukans storskårer. 
- Jeg har selvfølgelig planlagt å skåre, hvor mange får vi se på, sier Isak, som innrømmer at han ser det for seg. Visualiserer hvordan skudda skal settes. 
- Jeg tenker jo litt på det, og jeg håper jeg får de gode pasningene, sier Isak.

Og Leo San Pedro skal stoppe Hykkerud.
- Jeg vil gjerne møte ham, men er det han jeg skal stoppe, så er jeg jo litt redd for at det ikke vil gå så bra, men jeg skal forsøke. I siste kamp feilet jeg endel. Så jeg må nok spille bedre, sier Leo, som er blitt kjent som en hardhaus på midten.
- Det er en seier for alt han får til, og pådrar han seg rødt kort, så får vi godta det, sier Tarjei.
- Kommer dere til å ha nerver?
- Det blir nok litt nerver, men vi veit jo hva vi driver med. vi er godt forberedt, sier Isak.
- Vi skal gjøre det vi har har øvd på, og Trond (trener Zcimarzceck) har gitt oss noen trekk, og sagt vi må hindre å få kontringer mot oss. Og Drammen er ikke vant til en slik hall som Rjukanhallen er, og det er en fordel, mener Tarjei.

Nå håper de på fullt hus onsdag kveld klokka 19, n¨år Drammen HK er motstander.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS