Bilens Dag på Rjukan er lørdag - bli med for å se, prøve, teste og sammenligne

Bilens Dag på Rjukan er lørdag - bli med for å se, prøve, teste og sammenligne

Siste lørdag i august betyr Bilens dag på Rjukan! Du inviteres til å se, prøve, sammenligne og få gode tilbud!
Forbruker/Helse
Publisert : 29.08.2019 18:30
Sist oppdatert : 30.08.2019 12:30

For 21. gang inviterer RA og Radio Rjukan med distriktets bilforhandlere og samarbeidspartnere til Bilens Dag på Rjukan på den siste lørdagen i august, og i år er det altså 31. august.
- Stadig flere oppdager hvor smart det er å kunne teste bil før kjøp fra flere forhandlere på ett brett, sier Terje Waskaas.
Det er litt av en tradisjon, etterhvert, Bilens Dag på Rjukan, siste lørdag i august. I år er Bilens Dag for 21. gang. Det er med andre ord ett av de eldste av de mange årlige sommerarrangementene i Tinn.

Se nedenfor noe av det du kan oppleve i bildegalleriet

Vanligvis er arrangementet velsignet med godt vær, og slik håper arrangøren RA og Radio Rjukan at man lykkes med i år også, selv om varselet er rimelig usikkert slik det ser ut i forksant. Uansett vær - Bilens dag blir det! 
Bortimot 50 modeller og 13 bilmerker - nesten alle distriktets bilforhandlere - som kommer, og alle har med seg 4-5 ulike modeller av det aller nyeste.

- Det er en unik mulighet til å sammenligne og knytte kontakter, og en mye mer uformell greie enn å skulle vandre mellom bilforhandlerne i Notodden, Kongsberg, Seljord eller hvor det måtte være, sier Waskaas.
- Vi er ved det Glade hjørnet. Vi stenger området mellom Sam Eydesgate og elva for parkering fredag kveld. Flere nye biler kommer da, sier Waskaas.

Arrangementet foregår hele dagen. For det er endel logistikk å få med seg alle bilene fra forhandler til Rjukan.Men forhandler setter pris på å sette hverandre i stevne på Rjukan.
- Selv om det er konkurrenter som møtes, har alle det trivelig sammen på Rjukan. Det er ingen tvil om at de ser på Tinn som et viktig marked. Da er det også viktig å være tilstede, og vise fram bilnyhetene sine, sier Waskaas.
- Bilens dag på Rjukan er en tradisjon som forhandlerne ser fram til. Det er tilbakemeldingen vi får, sier Waskaas, som tror årets Bilens Dag blir ekstra spennende. Det skjer mye på bilfronten og uviklingen går i lyntempo. Det som var dyrt ekstrautstyr for noen år siden er standard i dag.

- Som bilinteressert, gleder jeg meg som en unge. Og for bilinteresserte i hele Telemark, det er på Rjukan det skjer i helga, sier Terje Waskaas.

Se nedenfor noe av det du kan oppleve i bildegalleriet
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS