To listetoppdebatter i Tinn i innspurten av valgkampen

To listetoppdebatter i Tinn i innspurten av valgkampen

Om du ikke har bestemt deg er det mulig å bli kanskje litt klokere i løpet av de neste dagene. Det er nemlig to lokale valgdebatter i Tinn på tre dager. Onsdag på Rjukanhuset i regi av Utdanningsforbundet og Fagforbundet i Tinn, der tema ganske sikkert blir skolesaker blant annet. Men allerede mandag inviterer Rjukan bibliotek til debatt hvor topprepresentantene for alle de seks partiene i Tinn stiller. Det betyr altså Bjørn Sverre Birkeland (SP), Steinar Bergsland (H), Trond Jore (Ap), Jørn LAngeland (SV), Marius Netten Skeie (V) og Gjermund Ingolfsland (FrP). Tidlig klar Allerede i vinter spikret biblioteket denne debatten. Biblioteksjefen håper mange setter av kvelden. - Redaktør i Radio Rjukan - Ole Jon Tveito - har takket ja til å være debattleder. Det er vi glad for. Han kjenner det politiske livet i Tinn godt, ikke minst de ulike partiprogrammene. Den siste uka har han hver ettermiddag hatt utspørring på lokalradioen med representanter fra de enkelte partier, sier Tine Kaae Andersen. - Jeg gleder meg alltid til debatt, og listetoppdebatt er spennende fordi vi ser hvem som griper sjansen. Ser vi ordføreren der og da. Lokalvalg handler om skole, barnehager, helse og omsorg, kultur og idrett, næringsetableringer veier og infrastruktur. Hvordan utviklingen skal være i Tinn de neste årene. Det er veldig mye lokalpolitikerne er enig om, men det er mye de også er uenige om. Jeg vil prøve å belyse ulikhetene i noen av de viktigste sakene, sier Tveito. Vil sette dagsorden Rjukan Bibliotek vil være med å sette dagsorden, og derfor har de ønsket en ny debatt i forkant av valget, akkurat som de holdt en debatt om kommunesammenslåing. - Biblioteket skal være en møtearena, og vi håper mange kommer for å få med seg debatten på mandag kokka 18, sier Andersen. - Jeg håper slike debatter kan være med å få opp interessen for valget her i Tinn. Målet er å få opp valgdeltakelsen, og kanskje å få igang debatten i sosiale medier de siste dagene., sier Ole Jon Tveito, som kommer rett fra siste partiutspørring av Tinn FrP. Den går på radioen fra klokka 17, like før debatten i bibliotekets lesesal.
Politikk
Publisert : 02.09.2019 17:19
Sist oppdatert : 02.09.2019 17:23

Onsdag på Rjukanhuset i regi av Utdanningsforbundet og Fagforbundet i Tinn, der tema ganske sikkert blir skolesaker blant annet. Men allerede mandag inviterer Rjukan bibliotek til debatt hvor topprepresentantene for alle de seks partiene i Tinn stiller. Det betyr altså Bjørn Sverre Birkeland (SP), Steinar Bergsland (H), Trond Jore (Ap), Jørn LAngeland (SV), Marius Netten Skeie (V) og Gjermund Ingolfsland (FrP).

Allerede i vinter spikret biblioteket denne debatten. Biblioteksjefen håper mange setter av kvelden.
Rjukan Bibliotek vil være med å sette dagsorden, og derfor har de ønsket en ny debatt i forkant av valget, akkurat som de holdt en debatt om kommunesammenslåing.
- Biblioteket skal være en møtearena, og vi håper mange kommer for å få med seg debatten på mandag kokka 18, sier Andersen. 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS