Violet Road med akustisk konsert på Vemork

Violet Road med akustisk konsert på Vemork

Lørdag 16. november blir det en unik konsert i maskinhallen på Vemork når rockebandet Violet Road holder akustisk konsert.
Kultur
Publisert : 11.10.2019 09:05
Sist oppdatert : 14.10.2019 08:23

I over 10 år har nordlendingene i Violet Road lagd musikk sammen og bygd opp en solid musikalsk katalog, bestående av hits som «Face of the Moon», «Can You Hear The Morning Singing» og «Jericho». Aldri før har disse blitt fremført akustisk for et publikum. Før nå.
Høsten 2019 drar Violet Road ut på tur med kassegitarer, dunkel belysning og de gode historiene. Nå skal de ut å treffe publikum i noen av landets mest unike og sjelfulle saler for å fremføre sine mest kjente låter i helt ny drakt. Og spesiwelt er det at du kan opplebe dem på Vemork 16. november! 

Violet Roads fanskare er av landets mest trofaste og mange har opplevd bandet en rekke ganger på store festivaler og konsertscener. Etter å ha solgt ut Operaen i Oslo, utfordrer bandet seg nå i andre enden av skalaen.
- Vi har lyst til å gi våre fans en helt ny opplevelse, og gi de muligheten til å komme helt innpå oss. Vi håper det vil føles som at vi alle sitter i stua til Hogne og spiller låter for hverandre, forteller Halvard Rundberg i bandet.

I vår slapp de låtene "Backseat Babies" og "Lovers & Liars" for å varme opp til slippet av den selvproduserte EP'en "Lovers & Liars" som kom 2. august.
- Violet Road er kjent for sitt musikalske spenn og bandet tar publikum med på en følelsesreise som går både høyt og lavt. Dette blir intet unntak, heter det i påressemeldingen.

Arrangementsfakta:
Violet Road i akustisk mkonsert på Vemork
Lørdag 16. november - Konsertstart kl.19.00
Her får du billetter
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS