Teater Ibsen kommer med DeLillos-sjefen

Teater Ibsen kommer med DeLillos-sjefen

Tirsdag kan du se en ganske unik forestilling, en satirisk musikal med navnet Fascisten.
Kultur
Publisert : 16.10.2019 21:00
Sist oppdatert : 24.10.2019 08:53

Nå kommer forestillingen til Verdensteateret Rjukan Kino tirsdag, og det med Lars Lillo Stenberg, kjent som sjef i De Lillos med i ensemblet.

Teater Ibsen har et stjernelag av skuespillere, med debutanten Lars-Lillo Stenberg i spissen som nazisten Fridolf. Gjør deg klar for den frekkeste og mest underholdende musikalen du noen gang har sett, het det i én av de mange gode anmeldelsene som ga terningkast seks. Det er gjort endel forhåndssalg til forestillingen. Billettsalget ligger under kinoprogrammet på Rjukan Kinos nettside rjukankino.no.

Hva det handler om?
Det er sommer. Seks venner er samlet for sommerfest på brygga. Livet smiler. Men idyllen slår sprekker når politiske uenigheter mellom vennene siver til overflaten: Er det egentlig best med offentlige skoler? Burde helsevesenet privatiseres? Hva mener vi egentlig om overvektige? Eller fattige?
Festen gjør en brå og uventet vending når en mann i naziuniform plutselig dukker opp. Han har med hjemmelaget kake, ferskpresset eplesaft – og er i det hele tatt en utrolig hyggelig fyr ...
Hvem er denne mannen? Hvorfor er han så glad? Og hvorfor i alle dager er han iført naziuniform?

Les mer om Fascisten på Teater Ibsens nettside
Billettsalget på Rjukan Kinos nettside
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS