Hjemmekamp i Rjukanhallen søndag gir alle inntekter til TV-aksjonen

Hjemmekamp i Rjukanhallen søndag gir alle inntekter til TV-aksjonen

Uvanlig nok har rjukan hjemmekamp søndag.
Sport
Publisert : 19.10.2019 21:30
Sist oppdatert : 21.10.2019 19:01

Søndag er ikke vanlig tid for håndabllkamp i Rjukanhlalen, men søndag klokk1 15.30, midt under TV-aksjonen, blir det kamp mot Skade i 4.divisjon for herrer.

Da skal Rjukan i sin andre hjemmekamp for sesongen spille midt under TV-innsamlinga. Innsmalinga starter nemlig mens kapen pågår.
- Håndballgruppa har bestemt at alle inntekter vi har på kampen som starter klokka 15.15 går i sin helhet til TV-aksjonen, sier leder Knut Aas.

Rjukan er ubeseiret og ledet tabellen da vi gikk inn i høstferieukene, men er nå forbigått av to lag som har spilt to kamper mer, og der ett av dem er nettopp skade, som står med tre seire på fire forsøk. Den andre er det ventede topplaget Urædd 2, som Rjukan spilte uavgjort med i en thriller av en åpnmingskamp hjemme denne sesongen. Kampen søndag har derfor stor betydning for om Rjukan vil være med å kjempe i toppen. En seier her fører Rjukan opp hakk i hæl med lagene over, og vil sa ha 2 og 1 kamper tilgode og være to poeng unna tabelltoppen. Et tap søndag vil fort være farvel til toppen, som da vil bety at Rjukan er fem poeng bak Skade, selv med 2 kamper tilgode.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS