Rjukan ferdigasfalteres denne uka

Rjukan ferdigasfalteres denne uka

Etter to år med graving og asfaltering i Rjukans gater, går det mot slutten denne uka, når fortau får ny asfalt på Ingolfsland og Tveito.
Lokal
Publisert : 29.10.2019 13:37
Sist oppdatert : 03.11.2019 16:28

Det er store mannskaper i gang fra NCC for å rulle ut ny asfalt på forhøyde fotgjengerganger og fortauene langs Sam Eydesgate i bydelene Ingolfsland og Tveito denne uka. Helt ned til Bjørkhaug har det vært jobbet med klargjøring, mens asfalteringen har begynt på sørsida av gata fra Tinngate og nedover. Det er mange team i gang med arbeidet, som gjøres med manuell dirigering, men man ber bilister om å vise hensyn, og ta det med ro i trafikken. Det må påregnes endel stopp på strekningen, og en litt uoversiktlig vegsituasjon mens arbeiene pågår. Arbeidene er utsatt flere ganger på grunn av regnværet, og sist var jobben planlagt onsdag. Men nå er det altså igang, og i neste uke.

Det blir ikke lysregulering eller dirigering mens arbeidet foregår med fortauene.
- Vi har vært heldige med været, så gamblingen har holdt. Vi har gode forhold til å asfaltere, og vi skal få gjort strekningen ferdig.
Viser folk hensyn i trafikken?
- Folk er flinke til å vise hensyn, så det går bra, sier Faane som merker at folk følger med på det som skjer.
- Ja, de følger med, og det er mange som er fornøyde med hvor fint det blir. Det blir en skikkelig oppgradering av sentrum, og vil fremstå med større verdighet, noe byen virkelig fortjener, sier Faane.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS