Inviterer til rusfri dansegalla lørdag

Inviterer til rusfri dansegalla lørdag

Lørdag kan unge og gamle swinge seg på danesgulvet på Rjukanhuset - til levende musikk. DEL Dansefeber´n har for lengst nådd Tinn. Ikke bare er det holdt swingkurs på Rjukan i høst, nå inviteres det til lørdagsdans. Dette er for alle interesserte og for de som ennå ikke vet at det er dette de er født til. - Vi hadde noen tanker om et rusfritt arrangement, så registrerte vi Frivilligsentralens flotte swinginitativ, dermed tok vi kontakt for å lage en fest med dans og levende musikk, sier Rupert Derben i IOGT Blefjell avdeling Tinn. Og lørdag kveld blir det dans. - Og musikken? - Hilde og Werner sørger for dansemusikken, en kjent og populær duo i swing-miljøet. Dette blir bra, konstaterer Åshild Langeland, leder i Rjukan Frivilligsentral. Hundre kroner for voksne. - Vi vil gjerne få ungdommen hit, derfor spanderer vi gratis inngang for elever og studenter. Mottoet her er: rus deg på dansen!, slår Derben fast, som lover salg av forfriskninger.
Kultur
Publisert : 24.10.2019 09:53
Sist oppdatert : 03.11.2019 16:25

Lørdag inviteres unge og gamle swinge seg på dansegulvet på Rjukanhuset - til levende musikk, som en fortsettelse av swingkurset. 
- Dette er for alle interesserte og for de som ennå ikke vet at det er dette de er født til. Vi hadde noen tanker om et rusfritt arrangement, så registrerte vi Frivilligsentralens flotte initativ, dermed tok vi kontakt for å lage en fest med dans og levende musikk, sier Rupert Derben i IOGT Blefjell avdeling Tinn.

Og lørdag kveld 2. november blir det dans.

- Hilde og Werner sørger for dansemusikken, en kjent og populær duo i swing-miljøet. Dette blir bra, konstaterer Åshild Langeland, leder i Rjukan Frivilligsentral.

Det er gratis for barn og unge, og koster hundre kroner for voksne.
- Vi vil gjerne få ungdommen hit, derfor spanderer vi gratis inngang for elever og studenter. Mottoet her er: rus deg på dansen!, slår Derben fast, som lover salg av forfriskninger.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS