Ulendt terreng - på Rjukanhuset fredag 1. november

Ulendt terreng - på Rjukanhuset fredag 1. november

Fredag 1. november kommer Anne Grimstad Fjeld med sitt ensemble til Rjukanhuset med Ulendt terreng - en livsglad forestilling om livets uransakelige veier.
Kultur
Publisert : 22.10.2019 12:15
Sist oppdatert : 03.11.2019 16:25

Fredag 1. november er dagen da forstillingen "Ulendt terreng" finner sted.
- Hver tredje nordmann får kreft før fylte 70 år, og alle berøres av familie og bekjente. Vi må komme dit at vi sier at ordet kreft ikke betyr døden. Det e ren forestilling der vi med glede konfronterer det, sier Anne Grimstad Fjeld som er initiativtaker.
- Det er en livsglad fortelling og har et dystert utgangspunkt - for den handler om min egen krefthistorie. 
Jeg ble veldig redd, men fant en strategi, så for meg ble det å røre mye på meg ute i naturen, og trene, og arrangere et prosjekt som het "Trask".

- Dette er da en historie om veien fra total fortvilelse til der jeg er i dag. Den fortelles med tekster, musikk, dans og fantastiske naturfilmopptak på et kolosalt lerret bak på scenen.
- Det er ikke en krefthistorie, og vi kjemper mot at folk tror det er trist, men målet er å motivere, og jeg håper mange vil ha glede av det, sier Grimstad, som er født i Østfold, men har bodd 15 år i Bø og jobbet som lektor på Universitetet i Sør-Norge, har jobbet i NRK og har stått på scenen mange ganger før, også på Rjukan.

- Hvem vil du skal komme?
- Det er en forestilling for voksne, men jeg har med et flott orkester, og med Kristian Rånes som er gitarist g sanger, som mange husker fra idol, og en dame på 62 år som er kjent danser. Det er en forestilling for folk som liker godt og meningsfylt innhold, sier Fjeld.


 
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS