Odd Nordstoga turnéstarter på Vemork 30. januar

Odd Nordstoga turnéstarter på Vemork 30. januar

Odd Nordstoga kommer med sin soloturné til Vemork 30. januar. - Det må jo være årets julegavetips, mener Norsk industriarbeidermuseums presseansvarlige Rita Engedalen.
Kultur
Publisert : 20.11.2019 11:30
Sist oppdatert : 20.11.2019 18:56

Det er som en del av den nye turnéen Min eigen song at den oslobaserte vinjeværingen Odd Nordstoga kommer til maskinhallen på Vemork torsdag 30. januar. Etter et selvpålagt, nesten konsertfritt år er det med stor spillelyst Odd Nordstoga går inn i 2020 med en ny soloturne.

Og som om det ikke er nok, så er det første stopp på turnéen, konserten i maskinhallen på Vemork.
- Det vil bli en nær og akustisk konsert. Alt ligger til rette for at dette vil bli en magisk musikalsk opplevelse, og det må jo være årets julegave for fansen, mener NIAs presseansvarlige Rita Engedalen.

På TV kan du snart  se han på «Hver gang vi møtes», og antakelig tar han med seg noen låter derfra og ut i konsertsalene. Kanskje også en smakebit fra et nytt soloalbum som kommer i løpet av året.
Den folkekjære artisten har heller ikke glemt Frøken Franzen og Farfar så de får være med denne gangen også.

Som artist har Odd Nordstoga funnet sin plass i krysset mellom populærmusikken og den norske tradisjonsmusikken. Han har vunnet flere priser, og ble kåret til årets spellemann under Spellemannprisen 2004. Nordstoga fikk sitt store gjennombrudd samme året med soloalbumet Luring.

- Helt sikkert er det at Odd Nordstoga er glad for å komme ut på tur og møte folk igjen, og vil strekke seg langt for at folk skal blir glade. Denne kvelden settes det opp busser fra Rjukan torg og shuttle-buss fra parkeringsplassen ved Vemorkbroa, forteller Engedalen.

Foto: Lasse Fløde


Arrangementsfakta:
Odd Nordstoga - Min eigen song
Maskinhallen på Vemork torsdag 30. januar 2020
Dørene åpner kl.17.30.
Konsertstart kl.19.
Billettpris kr 390,- + avgift
For bestilling: https://rjukanbooking.no/ticketlist.aspx?regid=8625
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS