Anders Mol Og Christian Sørum ble råets lag på Idrettsgallaen

Anders Mol Og Christian Sørum ble råets lag på Idrettsgallaen

Vi har lenge visst at Anders Mol og Christian Sørum var ett av tre nominerte lag til å bli Årets Lag på Idrettsgallaen, men det har aldri før skjedd at volleyballidretten er blitt den ære til del.
Sport
Publisert : 05.01.2020 14:33
Sist oppdatert : 06.01.2020 14:37

Da Årets lag ble ropt opp opp som fortjente vinnere til stor applaus fra den enorme salen i Vikingskipet på Hamar, var det en tydelig stolt pappa som kunne bivåne det hele. Den rjukanfødte treneren har sagt opp jobben sin, akkurat som kona, for å følge Beachvolley Vikings der flere av Mol-barna etterhvert er involvert. Og etter talen fra scenen var det ingen tvil om at pappa Kåre hadde både én og to tårer i øyekroken.

- Det er så mange som skal takkes, til pappa Kåre mol, Jetmund Berntsen og trenerteamet, og alle i teamet, det er så mange vi samarbeider med. Pappa og mamma har sagt opp jobbene sine for å satse på oss, at for at vi skal kunne lykkes i idretten, er årsak til at vi kan stå her å ta imot prisen. Tusen takk, sa Anders Mol. Christian Sørum fulgte opp med å takke sine foreldre og lillebror som fikk ham til å begynne med volleyball.
- Tusen takk til alle som har gjort det mulig. jeg er utrolig stolt over å være norsk, og det Norske idrettsutøvere har fått til i det siste, er utrolig imponerende og det smitter over på andre, sa Sørum, mens en rørt Kåre Mol hadde tårer i øyekroken.

Fotos: NRK TV-screenshot
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS