Spennede politithriller

Spennede politithriller

Nå kan du få med deg årets første premierefilm på Rjukan kino - en politithriller med mye action.
Kultur
Publisert : 07.01.2020 18:11
Sist oppdatert : 07.01.2020 18:14

Få ting er så spennende som film om korrupt politi, og det får du i actionthrilleren 21 Bridges som har vært utsatt på kino flere ganger, men fikk tilslutt æren av å være en av de aller første med premiere i det nye tiåret; og aller første på Rjukan kino.
Du møter Chadwick Boseman (hovedrolleinnehaveen i Black Panther) og filmen er produsert av Anthony og Joe Russo som jo som kjent står bak store superheltfilmer. Men dette er en tradisjonell detektiv/politi-thriller med politikorrupsjon som drivkraft.


Boseman spiller Andre Davis, en politidetektiv i NYPD som er på sporet av en kriminell og i etterforskningen får han snusen i spor som kan avdekke et kriminelt imperium. Jakten krever at New York-bydelen Manhattan for første gang i historien forsegles helt - ingen utgang eller tilgang til øya, inkludert bydelens alle 21 broer.Allerede som barn lærte Andre Davis om politilivets tøffe vilkår da faren hans ble drept i tjeneste. Nå er han selv politimann, og når åtte kolleger blir nådeløst skutt under et ran sverger han på å hevne alle som mistet livet i kampen for New York-innbyggernes sikkerhet. For å forhindre at de maskerte drapsmennene forlater Manhattan, blokkerer han raskt alle øyas utfartsårer og sørger for at den er oversvømmes av politi. Men under jakten på ranerne innser Davis at politiet selv har koblinger til et helt syndikat av kriminelle - nå er det umulig å skille mellom venn og fiende.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS