Din tur til å ta Røvern?

Din tur til å ta Røvern?

- Av og til er Røveren standhaftig, og denne har vært det, sier bingogeneral Jan Roger Næset i Radio Rjukan. Det er andre gang en premiepott på 100.000 kroner er klar for å gå inn på en bingospillers konto. Men sit ble den delt.
Radio-nytt
Publisert : 07.01.2020 18:21
Sist oppdatert : 07.01.2020 18:23

Den første potten ble utrolig nok delt på hele fire spillere, noe som aldri hadde skjedd før med en røverpott i lokalradioens over 32-årige historie. Så nå spørs det hvem som stikker av med potten på 100.000 - mest sannsynlig aleine.

- Nå skal den ut, så nå er det fire røvertall på onsdag. Det er 12 - 19 - 28 - 33 som er med på både bonus-røver og hoved-røver. Og går den ikke onsdag, så er det ny sjanse i neste uke. Det som er sikkert, er at den går ut til en heldig vinner nå meget snart. Nå vi hiver på ekstra Røvertall, nytter det ikke å vri seg unna, sier Næset, som synes det er stas å ha storpremien på topp, og også moro å høre når noen vinner.
- Når noen vinner blir de jo veldig glade, mens andre som trodde at denne gangen var det deres tur, naturligvis blir skuffet. Men da er det ikke lenge før en ny røverpott er bygd opp, sier Næset.

- Har du noen tips til hvordan man øker vinnersjansen?
- Ja, det er jo ikke noe annet enn å kjøpe en ekstra bong. Har du en ekstra bong øker du vinnersjansen betraktelig. Klarer du ikke å spille på flere bonger, er det jo et bra tips å få med en venn eller en nabo til å bli med å kjøpe bonger og krysse, og så blir man enige om å dele vinnerbeløpet. Andre tips har jeg ikke, men det er sabla gode tips det altså, iser Næset, som er klar i studio onsdag kveld sammen med makker Odd Terje Mathisen.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS