Drop-in for statister til Narvik-filmen

Drop-in for statister til Narvik-filmen

Fredag og lørdag kommer Nordisk Film Production til Rjukan for å avholde auditions på Rjukanhuset og vi håper å se så mange av dere som overhode mulig, sier Bjørn Kristian Nyland.
Lokal
Publisert : 07.01.2020 12:22
Sist oppdatert : 12.01.2020 18:10
Vi håper å se så mange av dere som overhode mulig. Vi sender invitasjonen ut til lag, foreninger og organisasjoner for å få flest mulig innom, sier Nyland.

Når og hvor?

- Fredag 10.01.20 12:00 - 20:00 på Rjukanhuset og Lørdag 11.01.20 10:00 - 20:00 på Rjukan Kino

«Narvik» forteller historien om det som ble Hitlers første nederlag under 2. verdenskrig. Filmen regisseres av Erik Skjoldbjærg som tidligere har gjort Okkupert, Insomnia og Pyromanen. Handlingen kan vi ikke røpe enda, men det blir et storslått krigsdrama. Innspillingen vil foregå i mars. 

- Vi ser etter menn i alderen 17 - 30 til å spille både norske og tyske soldater. Her ønsker vi slanke og atletiske menn med militærbakgrunn eller våpenerfaring, men vi vil ha deg med om du ikke har noe våpenerfaring og. Bonus hvis du snakker tysk! 

Til rollene som sivilister ser vi etter etnisk norske menn, kvinner, barn og eldre i alle aldre. Fint om man har nord-norsk dialekt, men det går uten også, viktigste er å se tidsriktig ut.

Som jernbanearbeidere ser vi etter menn i 30-50 års alderen med industri, mekaniker eller annen fysisk jobb som bakgrunn.
Som togkonduktør og bilettkontrollører er vi på utkikk etter menn i alderen 30 - 60. 

Vi skal nok klare å finne plass til deg, så stikk innom når som helst denne helga, det vil være drop-in begge dagene, opplyser Nyland.  

Det kommer til å bli en del venting da dette er en tidkrevende prosess, så ta med noe for å få tida til å gå. De som har registrert seg tidligere kan bare møte opp, ellers er det bare å registrere seg i lenken under hvis man har lyst til å være med men ikke kan stille på audition:

https://form.jotformeu.com/193514328521354
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS