Lanserte Snøvolley-NM

Lanserte Snøvolley-NM

RIL Volleyball var på årets cupfinaler i Ekeberghallen for å reklamere for årets snøvolley-NM på Gausta 17.-19. april,
Sport
Publisert : 13.01.2020 01:02
Sist oppdatert : 14.01.2020 01:05

Det er tredje gang Rjukan ILs volleyballgruppe arrangerer Norgesmesterskapet i den nye idretten snøvolleyball på Gausta Skisenter i 2020. Denne gang er arrangementet lagt til 17.-19. april, altså etter påske. Første NM i 2018 var et såkalt prøve-NM, før det første offisielle gikk av stabelen i mars i fjor. Ekeberghallen i Oslo var en stor andel av målgruppa for årets NM.

For Jan Erik Moen, Henrik Wang og Erik Wang markerte nettopp at påmeldingen er igang på nettsida snøvolley.no, og at man ønsker et større NM enn noensinne, da de møtte med stand i Ekeberghallen lørdag. Anledningen var at både damenes og herrenes cupfinaler i innendørsvolleyball.

Før årets NM er det laget en helt ny nettside, og sågar opprettet et nytt domene. Det tidligere brukte snowvolley.no er skiftet ut med snøvolley.no etter at æ, ø og å er blitt tilgjengelig som nye internettdomener, selv om begge domener er oppe og går. Nå vises begge domener til de nye nettsidene, der alle opplysninger om NM skal være tilgjengelig.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS