Godt billettsalg for Odd Nordstaogas Vemork-konsert torsdag

Godt billettsalg for Odd Nordstaogas Vemork-konsert torsdag

Torsdag starter han sin turné på Vemork - nærmere 40 konserter er satt opp - og han gleder seg til å komme til Rjukan.
Kultur
Publisert : 28.01.2020 11:07
Sist oppdatert : 30.01.2020 11:19

Billettsalget har gått så det suser, men det er ennå noen få billetter igjen til etternølere for de som vil oppleve Odd Nordstoga i maskinhallen på Vemork torsdag kveld.

Hun forteller at NIA har hatt Odd Nordstoga på ønskelista siden han var der sist i 2017. At det klaffet med det populære TV-programmet Hver gang vi møtes", med både Linnea Dale og Odd Nordstoga, har skapt ekstra interesse for den folkekjære artisten. Odd starter på Vemork når han skal turnere till 30 konsertlokaler med «Min eigen song". Her kommer kjente Odd-hits, pluss én av Linnea også.

- Ja, det stemmer, jeg skal fremføre låta fra hver gang vi møtes, sier Odd til Radio Rjukan. Han synes det var en flott låt, og han ble begeistret for line under TV-innspillingen.
- Hun har en fantastisk nærhet som artist, og ikke minst på scenen, og da jeg fant "Waiting for the morning" var jeg ikke i tvil om at det måtte bli låta, sier Odd, som valgte å synge den på engelsk.
- Jeg vurderte å oversette den, men jeg har sunget mye på engelsk før i min karriere, så engelsken ble beholdt, og så gjorde jeg det på min måte, sier Odd, som har fått mye skryt for sin versjon. Han blir første av artistene som fremfører sin Linnea-låt live i konsertøyemed.

Odd har hatt stor glede av TV2s hver gang vi møtes.
- Det var et fantastisk opphold, og noe jeg vil huske lenge, sier Odd, som glede seg til å spille på Rjukan igjen.
- sist var i 2017, og det er en spesiell og litt utfordrende klang i Maskinhallen, men det er litt tilfeldig at det var det som ble turnéåpningen, sier Odd, som avslutter turnéen i Vinje kirke.

NIA byr på full pakke torsdag med bussfrakt fra Rjukan torg til Vemorkbrua, skyttelbuss fra parkeringsplassen og opp kneikene til museet, samt åpen kafé hele kvelden. Det er mange som har bestilt middag på kafeen, så her kan publikum nyte mat og drikke og høre musikk i kveld.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS