SVs nestleder kommer til Tinn SVs årsmøte

SVs nestleder kommer til Tinn SVs årsmøte

Tinn SVs årsmøte mandag får besøk av Torgeir Knag Fylkesnes, nestleder i SV og medlem av næringskomitéen på Stortinget. Før møtet skal han på bedriftsrunde.
Politikk
Publisert : 31.01.2020 10:19
Sist oppdatert : 31.01.2020 10:22

SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes er medlem av næringskomitéen på Stortinget.
- Vi får også besøk Torunn Hovde Kaasa som er vår representant på fylkestinget. De får vi hele rekka med SV, stat og fylket når de besøker enkelte bedrifter og får høre hvordan det har gått det siste året og hva de kan gjøre i næringspolitikken, sier Sanja Pasovic.

- Det er viktig at medlemmer i næringskomitéen på Stortinget får gode oppdateringer på distriktspolitikken. Vi har ordnet en runde i Tinn før møtet. Vi skal besøke Green Mountains datalagringssenter, som ønsket hjertelig velkommen, og vi skal besøke Hydro Energi for å få info om produksjonen der, før vi skal til Rjukan Næringsutvikling, for å få orientering fra Olav Ulleren og Rune Lødøen som skal fortelle hvordan en omstillingskommune fungerer.

- Nå ønsker vi også flest mulig tar turen til møtet på Såheim Folkets Hus. Der skal Fylkesnes snakke om distriktspolitikk og gi en oppdatering på dagens politiske situasjon. Velkommen på mandag 3. februar! Vi har tradisjon for at mange møter, men håper på flest mulig, sier Pasovic.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS