Har laget pappapermens bibel

Har laget pappapermens bibel

Boka som tar pappapermen på alvor er her. Norske pappaer tar stadig lengre pappaperm. Men hvordan utnytte pappapermen maksimalt? Ole Morten Knudsen, også kjent som Superpapsen, hjelper norske fedre å knekke pappapermkoden. – Selv var jeg vettskremt før min første pappaperm. Tenk at noen kunne gi meg et slikt ansvar! Mammaen var nok også en smule bekymret. Men det viste seg å bli en opplevelse hverken jeg, barn og heller ikke mammaen, ville vært foruten, sier Ole Morten. Han deler nå sine erfaringer fra totalt 20 måneder med pappaperm. I boka har han samlet sine beste tips og triks for å gjøre pappapermen enda morsommere for andre fedre og barn. Verdens første pappaperm-bibel? Ole Morten har prøvd det meste i løpet av sine tre permisjoner. Alt fra pappagrupper til bæreseleballett. I boken finner du svar på nær alle tenkelige spørsmål foreldre som skal ut i permisjon måtte lure på. For å hjelpe deg på veien har Ole Morten satt sammen aktivitetstips, en god dose funfacts, eksempler på ulike pappapermtyper du vil støte på i permisjonen og erfaringer fra andre pappaer. I tillegg har boken svar på ting du som forelder lurer på rundt barnehageplass, økonomi og foreldrepenger. Og mye mer. Det hele krydret med en solid dose humor og et skråblikk på tilværelsen i pappaperm. Boka er rikt illustrert av Tom Talberg-Furulund. Med denne boka i stelleveska kan pappa og barn trille av gårde, vel vitende om at pappapermen blir en suksess.
Forbruker/Helse
Publisert : 29.01.2020 12:39
Sist oppdatert : 31.01.2020 12:43

Norske pappaer tar stadig lengre pappaperm. Men hvordan utnytte pappapermen maksimalt? Ole Morten Knudsen, også kjent som Superpapsen, hjelper norske fedre å knekke pappapermkoden med sin ferske bok «Den store pappapermboka».
 
- Selv var jeg vettskremt før min første pappaperm. Tenk at noen kunne gi meg et slikt ansvar! Mammaen var nok også en smule bekymret. Men det viste seg å bli en opplevelse hverken jeg, barn og heller ikke mammaen, ville vært foruten, sier Ole Morten.
Han deler nå sine erfaringer fra totalt 20 måneder med pappaperm. I boka har han samlet sine beste tips og triks for å gjøre pappapermen enda morsommere for andre fedre og barn.
Verdens første pappaperm-bibel?

Ole Morten har prøvd det meste i løpet av sine tre permisjoner. Alt fra pappagrupper til bæreseleballett. I boken finner du svar på nær alle tenkelige spørsmål foreldre som skal ut i permisjon måtte lure på.
For å hjelpe deg på veien har Ole Morten satt sammen aktivitetstips, en god dose funfacts, eksempler på ulike pappapermtyper du vil støte på i permisjonen og erfaringer fra andre pappaer.
I tillegg har boken svar på ting du som forelder lurer på rundt barnehageplass, økonomi og foreldrepenger. Og mye mer. Det hele krydret med en solid dose humor og et skråblikk på tilværelsen i pappaperm. Boka er rikt illustrert av Tom Talberg-Furulund.
Med denne boka i stelleveska kan pappa og barn trille av gårde, vel vitende om at pappapermen blir en suksess.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS