Freia og Hennig-Olsen har inngått samarbeid om å lage is

Freia og Hennig-Olsen har inngått samarbeid om å lage is

Hennig-Olsen Is og Mondelez inngår samarbeid, og lanserer Freia Melkesjokolade som iskrem.
Forbruker/Helse
Publisert : 11.02.2020 08:00
Sist oppdatert : 11.02.2020 20:12

Hennig Olsen Is og Mondelez, som eier merkevaren Freia, slår sammen magien fra sine to verdener i iskremfabrikken på Sørlandet. Norske iskrem- og sjokoladeelskere kan blant annet se fram til Freia Melkesjokolade som iskrem. Hennig-Olsen Is lanserer nå bøttevis av fyldig fløteis iblandet det aller beste fra Mondelez i form av sjokolade, karamell, sauser og kjeks. Den nye iskremserien er fylt med masse biter og sauser – og på toppen – en nyhet som løfter iskremopplevelsen til neste nivå.

- Vi setter vår stolthet i å levere kvalitetsiskrem fra Sørlandet, og i denne serien kommer en nyhet som løfter opplevelsen til et helt nytt nivå. På toppen ligger nemlig et «lokk» av Freia Melkesjokolade, Freia NonStop eller Oreo-biter, som man må grave seg gjennom for å komme ned til iskremgodsakene, sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is. De nye dessertisboksene kommer i smakene Freia Melkesjokolade, Freia Japp, Freia Nonstop, Daim og Oreo.

- Dessertisen er utviklet for deg som elsker smaken av masse gode biter og digg i iskremen, og som gjerne nyter den alene. Den kan til nød deles med andre. Perfekt for helgekos og når du vil unne deg litt ekstra, sier Paal Hennig-Olsen. I tillegg til de nye iskremene i bøtte, kommer Freia Melkesjokolade som pinneis og i multipack.
- Endelig kommer Norges største og mest populære sjokolade som iskrem fra Hennig-Olsen Is! Vi er glade for å bringe Freia ned til Sørlandet. Etter å ha samarbeidet i over 30 år er dette uten tvil vår største lansering sammen. Vi tror dette blir en bestselger over hele landet, sier Paal Hennig-Olsen.
Hennig-Olsen Is lanserer de nye iskremvariantene i uke 8. Isen finner du hos Kiwi, Meny, Spar, Joker og Bunnpris.

 

Om Hennig-Olsen Is
Hennig-Olsen Is har siden 1924 holdt håndverkstradisjonene i hevd, og er en av få gjenværende familiebedrifter i næringsmiddelindustrien. I dag produserer iskremfabrikken nesten 30 millioner liter iskrem og frosne desserter i året. Det utgjør nesten halvparten av det norske iskremmarkedet. Iskremfabrikken i Kristiansand ble bygget i 1960, og har siden den gang vært under kontinuerlig utvikling med det mest moderne utstyret innen iskremproduksjon. Hennig-Olsen Is har i dag ca. 250 årsverk og har i tillegg til hovedkontoret i Kristiansand regionskontorer i Oslo, Haugesund, Bergen, Molde, Trondheim og Tromsø.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS