Se Jokers kjæreste i Birds of Prey

Se Jokers kjæreste i Birds of Prey

Filmen har fått en fantastisk lag tittel; Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn), noe som er nødt til å bli forkortet til "Birds of Prey".
Kultur
Publisert : 07.02.2020 19:35
Sist oppdatert : 15.02.2020 00:29

Filmen har fått en fantastisk lag tittel; Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn), noe som er nødt til å bli forkortet til "Birds of Prey". Naturligvis fantastisk timet helga før overraskelseshiten på kino ifjor, Joker, kan stikke av med flere Oscars under Oscar-utdelingen natt til mandag. Du møtte Margot Robbie som Harley Quinn i Suiside Squad, i det som forøvrig det så må være perfekt castet rolle. Margot Robbie får nå sin egen film. Hun er hot om dagen, og har nettopp besøkt Rjukan kino i Bombshell.

Birds of Prey er en superheltfilm basert på DC Comics-teamet ved samme navn. Den er ment å være den åttende filmen i DC Comics "Extended Universe". Det handler om Dr. Harleen Frances Quinn (altså "Harley Quinn") som først dukket opp i Batman-tegnesrien i september 1992, og dertter flere ganger som superskurk. Hun får et forhold til Joker etter at hun møter ham som psykolog i Gotham Citys Arkham Asyl, da Joker var pasient der. Hun forlater det voldelige samlivet med Joker. Siden dukker hun opp som en del av Suiside Squad. Hun teamer i tegneserien opp med både Catwoman og Poison Ivy.

Men har du egentlig hørt historien om politidamen, sangfuglen, gærningen og mafiaprinsessen? Etter at Joker har slått opp, slår Harley Quinn seg sammen med Black Canary, Huntress og Renee Montoya for å redde en ung jente og seg selv fra en ond krimherre. Harley Quinn (Margot Robbie) var den mest fargerike figuren i den lite vellykkede og humørløse «Suicide Squad»-filmen i 2016. Ifølge P3 Filmpolitiets Birger Vestmo viser det seg å være et sjakktrekk av Warner Bros og DC Comics å gi henne sin egen film, for figuren kommer mer til sin rett i den skarpere, råere og morsommere nye filmen.
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS