Linnea tolker Vlakyrien Allstars basert på Hofmo-dikt

Linnea tolker Vlakyrien Allstars basert på Hofmo-dikt

Det er nest siste lørdag i den niende sesongen av TV2s «Hver gang vi møtes», og i denne er det Tuva Syvertsen fra Valkyrien Allstars sin tur til å bli hyllet va de seks, deriblant Linnea.
Kultur
Publisert : 20.02.2020 13:47
Sist oppdatert : 20.02.2020 13:50

Tuva Livsdatter Syvertsen er jo best kjent som frontfigur, vokalist og felespiller i folkemusikk-gruppen Valkyrien Allstars. Høsten 2006 mottok gruppen Grappas debutantpris og ble i 2007 nominert til Spellemann i åpen klasse for albumet Valkyrien Allstars. Albumet solgte til platinaplate i 2008.

Linnea Dale er ut som nummer tre på lørdag, og har funnet fram "Ingen hverdag" når hun skal gi sin hyllest lørdag. Hun har kalt den "Det finnes ingen hverdag mer" og vi kan lett høre at det er en perfekt låt for Linnea å lage en versjon av. Teksten til denne låta er et av de mest kjente diktene av den kjente norske lyrikeren Gunvor Hofmo (1921-1995).

Når Tuva Syvertsen ser tilbake på hvordan hun endte opp i årets sesong, ler hun.
- Jeg tror nok de har vært litt lure, sleipe og smarte siden det var Odd Nordstoga selv som ringte meg og fortalte at både han og Frida Ånnevik skulle være med. Da var det ikke lett å si nei. Dette er to musikere jeg omgås med, vi pleier å bookes til samme steder og som jeg ser opp til. De har et låtmateriale som jeg gledet meg til å velge fra. Aller mest har jeg satt pris på å spille selv, og jeg er glad for hvordan tolkingene er blir mottatt. Jeg gjorde det uansett på min måte så får vi håpe alle artistene er gode til å ljuge om de ikke likte det, sier Tuva. På lørdag er hun vert på Kjærnes Gård, og vi er spent på tolkningene hun får presentert fra klokka 19.30.
 

Dette blir sunget under Tuva Syvertsens dag:
Aslag - «Dårlig morgostemning»
Morgan - «Jeg vil ha deg»
Linnea - «Det er ingen hverdag mer»
Odd - «Å gjev du batt meg»
Frida - «Kom hjem»
Chris - «Drømte du om mer»
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS