Har behov for ekstra helsepersonell
Illustrasjon

Har behov for ekstra helsepersonell

Er du lege eller sykepleier eller kan på noen annen måte hjelpe helsetjenesten i kommunen? Tinn kommune leter nå etter deg! Dessuten varsler hjemmesykepleien om at mange eldre vil få færre besøk
Lokal
Kyrre Dahl
Publisert : 16.03.2020 19:14
Sist oppdatert : 16.03.2020 19:19

Tinn kommune har et stort behov for ekstra helsepersonell i viktige funksjoner og går derfor aktivt ut og ber om hjelp!

Dersom det finnes lege, sykepleier eller annen helsefaglig kompetanse - pensjonerte, privat ansatte eller andre,som har ledig kapasitet – ønsker kommunen at dere tar kontakt så snart som mulig.

Registrer deg her:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx…

Sjekk forøvrig Tinn kommunes Facebook-side for mer informasjon

Må prioritere i hjemmesykepleien

Som følge av koronasituasjonen må hjemmesykepleien i Tinn kommune prioritere at liv og helse blir ivaretatt. Restriksjonene fører til at også helsepersonell må i karantene og vi må sørge for å ha nok ansatte til å ivareta de innbyggerne som trenger det mest. Det betyr blant annet at de som har hjemmesykepleie kan oppleve færre besøk og at aktivitetsnivået i sykehjem og omsorgsboliger blir redusert.

 

Færre besøk

Vi kontakter brukere av hjemmesykepleien i forbindelse med at vi gjør en vurdering av hver enkelt bruker. Noen får etter avtale færre besøk. Noen brukere og pårørende har selv tatt kontakt med hjemmesykepleien for å avlyse eller redusere tilbudet. Hos noen blir det opprettet en daglig oppfølging på telefon. Vi har startet en kontinuerlig vurdering, og dette arbeidet fortsetter i tiden fremover. Ansatte i hjemmetjenesten er utstyrt med tjenestekort (ID-kort) som viser at de arbeider i kommunens hjemmetjeneste. Ansatte fra hjemmetjenesten eller de som kommer på vegne av oss er utstyrt med ID kort.

 

Liv og helse har førsteprioritet

Det viktigste er nå å ivareta liv og helse og sikre at de som er helt avhengige av nødvendig helsehjelp får det. Vi jobber kontinuerlig med beredskapen. Blant annet ser vi nå på muligheten til å bruke ansatte som er fristilt som følge av at virksomheter som er stengt. Vi ber om forståelse for situasjonen og oppfordrer pårørende til å bistå sine nære der det er mulig.

Kilde: Tinn kommune
Publisert med Visto CMS News Edition   |   Nettverk levert av Transdata AS